2777
2789
عنوان

خستم کسی راهنمایی نمیکنه شوهرممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 36 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقد این حرفم سر ریزم کرد کاش واقعا ابجیم بودی چکار کنم ب کی برم بگم ب مامانم؟ بخودش؟چجور میتونه زنای ...

به خدا توکل کن خواهرم.به خدا که خودش پشیمون میشه.زندگی همینه کلا بالا پایین زیاد داره.ما اداما هم حق داریم که خسته بشیم ولی حق نداریم که کم بیاریم.خدا هر دردی و که میده مرحمشم هم میده

سلام

متاسفم که اینو می‌شنوم ولی از نظر من که آقا هستم بهش نگو ممکنه نتیجه عکس بده، همه چی خراب شه، انشالله خود خسته میشه، موقتیه احتمالا. بعدش دلیلی نداره به کسی بگی از خدا بخواه کمکت کنه، این چیزا گفتنش هم خوب نیست.

حسم ب خودم بد میشه حتما ماایرادی داریم نظرمن اینه

نه خواهری مشکل شما نیستی، متاسفانه فکر نکردن به عواقب اینا چیزا و مقایسه کردن همسر با بازیگرای این فیلم‌ها باعث این مشکلاته، همه اش بخاطر فضای مجازی هست و ندیدن آموزش و اینکه یادشون رفته ما (اکثر زن و مردها) عادی هستیم نه خدای نکرده بازیگر فلان فیلم ها....

فعلن چندمدت ندیدم ببینم طلاق میگرم اعصاب ندارم بخاطر چی باید نگا کن حتمامامشکلی داریم بعدشم. اصلن دو ...

منم این حس دارم ک شاید ایراد از منه 

میگم ک ب خودش گفتی میدونی

چقد این حرفم سر ریزم کرد کاش واقعا ابجیم بودی چکار کنم ب کی برم بگم ب مامانم؟ بخودش؟چجور میتونه زنای ...

خوب ببینه خودش خسته میشه.تو هی بد بگو ولی زورش نکن.کم کم حرفات روش تاثیر میزاره.اگه زور بگی بدتر میشه.همسر منم چند وقتی بود میدی منم هی بد گفتم خودش بی خیال شد ولی کاریش نداشتم.میبینم دیگه الان رفته نبرد برای زندگی دانلود کرده.تو برزیل سخت زنگی میکنن.اون را میبینه😂.هر چه بیشتر حساس باشی بدتره