2777
2789
عنوان

نامزدم قبلا کلی دوست دختر داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 38 پست
آخه ی موقع‌هایی میگم خب منتظر من نبوده ک کل زندگیش… وقتی تا ۴۰ سالگی ازدواج نکرده خب قطعا دوست دختر ...

با این شرایط سنی میگم طبیعیه ک داشته باشه الان پسرای ۱۰ سالش دارن چ برسه ب مرد ۴۰ ساله

کلا اگ بالا تر از ۳۶ باشه یعنی دنبال زن زندگی میگرده

ن این اوکیه

بخاطر اینکه ی همچین اتفاقی واسه خود منم اوفتاده زنه اومد برا پسرش منو خاستگاری کرد اونم تو اتوبوس ها ...

با هیچکسی جدی نبوده در حدی ک بخواد بگیرتش… خودش گفت البته… 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی در کل به عقیده من، توی این دوره زمونه پسر وفادار و تکپر و غیر ه...ول پیدا نمیشه یا بشه هم خیلیی انگشت شمار

ولی اگر همچین پسری رو پیدا کردین از دستش ندین که از الماس با ارزش تره..

از میلیاردها پول هم با ارزش تره

این حاصل تجربه منه

با این شرایط سنی میگم طبیعیه ک داشته باشه الان پسرای ۱۰ سالش دارن چ برسه ب مرد ۴۰ سالهکلا اگ بالا تر ...

ولی مثلا رفتم تو کامنتاش دیدم هی واس دخترا کامنت میذاشته… میگه اون موقع دنبال دختربازی بودم خب… الان دیگه از سنم گذشته

باید ببینی میتونی کنار بیای یا نهچون واقعا هضمش سخته و در طول زندگی ممکنه اینا همش فکرتو درگیر کنه و ...

آره من وقتی دوس پسرم از موردای قبلی نام میبره پوووف میخام کله مو بکوبم تو دیوار فقط

با هیچکسی جدی نبوده در حدی ک بخواد بگیرتش… خودش گفت البته…

اینطور که معلومه ته دلت راضی ای

انشاالله خیر باشه و خوشبخت بشی

ولی حتما تا قبل عقد به کمک مشاور با اون قضایا کاملا کنار بیا وگرنه فکر و خیالات توی زندگی اذیتت میکنه

ولی مثلا رفتم تو کامنتاش دیدم هی واس دخترا کامنت میذاشته… میگه اون موقع دنبال دختربازی بودم خب… الان ...

ربطئی ب سن نداره ی ۵۰ ساله هم میتونه دختر باز باشه حتی ....تنها خواهشی ک دارم اینه ک خوب بشناسش اگه دیدی هی ب روت میاره دخترای قبلیو یا چت میکنه یا مثلا میپیچونه بدون معتاد این کار شده

ربطئی ب سن نداره ی ۵۰ ساله هم میتونه دختر باز باشه حتی ....تنها خواهشی ک دارم اینه ک خوب بشناسش اگه ...

نه چیزی نمیگه من خودم رفتم کنجکاوی کردم… ولی مشاور میریم حتما عزیزم