2777
2789
عنوان

بیایین بگم امروز چی شد🤦‍♀️ 🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 50 پست

گفت خانم کارتون داشتم کوچه ی ما خلوت بود و منم ترسیدم یارو اسنپ هم تا من پیاده شدم گازشو گرفت رفت منم گفتم الان معلوم میشه زنگ میزنم صد و ده گفت خانم لطفا شلوغش نکنید من منظوری ندارم  گفتم پس چرا افتادید دنبالم هدف شما ازین کارا چیه آقا چی میخوایید   گفت شما غرامت خسارتتون رو نگرفتید من اومدم تا اینو به شما بدم گوشی شما صفحه اش شکست  این چک رو قبول کنید فکر کنم کافی باشه

یک عدد دانشجوی پزشکی خسته از شدت درسا و غصه از دوری خانواده 😅❤

بهم یه چک داد گفتم آقا من نیازی به چک شما ندارم چک تون برا خودتون گفت در این صورت بندازید دور. و رفت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم رفتم دنبالش گفتم اقای محترم چک شما برای خودتون گفت چیه مبلغش کافی نیست ؟ برید بازار و قیمت مدل جدید گوشیتونو بگیرید این شماره ی منه اگر کافی نبود تماس بگیرید مبلغش هرچقدر باشه پرداخت میکنم  شبتون بخیر  و رفت  منم موندم چیکار کنم من اصلا به این چک نیاز ندارم  ولی خوب صفحه گوشیم ترک خورده  اما زیاد بزرگ نیست و ریزه گلسم که پودر شده قشنگ  الان موندم چه کنم فردا زنگ بزنم به طرف بگم چکتو بیارم پس بدم یا چی کار کنم؟ 

ادم خوبی بوده می‌خواسته جبران کنه

ادم خوب چهل میلیون چک مینویسه  بعدم منو تعقیب میکنه؟ خیلی برام عجیبه 

بگو دگ یعنی عمت چطوری تونسته از کمک کردنت ایراد بگیره یا بحث کنه😑😑

گفتم بیا کامل نوشتم بخون عمم بنده خدا چیزی نگفت