2777
2789
عنوان

حلال نمیکنم اگه اقا بیاد تو تایپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 1212 بازدید | 78 پست
مراقب باش صحنه های خاص تو اینستاگرام نبینه و از رابطع ت با همسرت چیزی نفهمه،وقتی بچه ت دختره با لبلس ...

چقدر عالی و کامل توضیح دادی ممنون عزیزم ولی بعضی چیز ها از دست ادم خارجه چقدر خوشحال شدم همتون گفتید ازاد لباس بپوش حالا بدون عذاب وجدان راحت همین کارو میکنم 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

تا این حدم‌خوب نیست عزیزم الان شاید متوجه نشی حس نکنی ولی قطعا تاثیرش رو میذاره ما تو آشنا و اقوام ا ...

نظرتون محترمه

ولی بنظر خود من اینستا و ماهواره و حس کردن روابط پدر و مادر بیشتر اثر میذاره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر عالی و کامل توضیح دادی ممنون عزیزم ولی بعضی چیز ها از دست ادم خارجه چقدر خوشحال شدم همتون گفتید ...

من خودم خیلی دوس دارم ماهواره داشتیم بچها کارتون هارو ب زبان اصلی ببینن ولی تردید دارم،چون همش که کارتون نیست،

یا اینستا که اخیرا افتصاح شده پستهای بلاگرا🤐

و اینکه روابط زن و شوهری رو مراقب باش،

سعی کن جدا بخوابونی کم کم

من خودم خیلی دوس دارم ماهواره داشتیم بچها کارتون هارو ب زبان اصلی ببینن ولی تردید دارم،چون همش که کا ...

الان اگه جداش کنم میترسم فکر کنه به خاطر خواهرشه و دیگه دوسش ندارم صبر میکنم اونم بزرگ شه از شیر بگیرمش بعد جداش کنم 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

ممکنه گاها بچه کنجکاو بشه و سوالی بپرسه، خودتو کنترل کن این وقتا و بادعصبانیت رفتار نکن، بذار از خودت بشنوه و گرنه میره از هم سن و سالاش میپرسه، خودت در حدی ک صلاح میدونی با ارامش و لبخند جوابشو بده،

پسر من همین چند روز پیش ازم پرسید مامان پسرا ازینا درنمیارن؟منظورش سینه بود، گفتم نه پسرا مث بابا ریش درمیارن! خلاصه کلی ذوق کردن قراره ریششون دربیاد😆

ممکنه گاها بچه کنجکاو بشه و سوالی بپرسه، خودتو کنترل کن این وقتا و بادعصبانیت رفتار نکن، بذار از خود ...

وای بچه ها چقدر شیطون هستن چه سوالا میپرسن اخه شما مشاالله زود مسیر سوالو عوض کردی من نمیتونم که میمونم چی بگم 

وای بچه ها چقدر شیطون هستن چه سوالا میپرسن اخه شما مشاالله زود مسیر سوالو عوض کردی من نمیتونم که میم ...

اگه چیزی به ذهنت نرسید بگو مامان بیا چایی دم کنیم بعد دربارش حرف بزنیم، تو اون مدت فکر کن میخوای بهش چی بگی

خب چرا دقیقا اسیب میبینه منظورتون وابسته بودنه؟

بله،چطور شما به فکر بلوغ زود رس هستین ولی بچه تون که هفت سال رو پیش خودتون میخابونین، شوهرتون کجا میخابه؟ 

کی میخایین بهش یاد بدین که بچه باید جاش جدا باشه؟؟؟

اگه چیزی به ذهنت نرسید بگو مامان بیا چایی دم کنیم بعد دربارش حرف بزنیم، تو اون مدت فکر کن میخوای بهش ...

بهترین کار همینه ادم فکر کردنی بهترین جواب ها به ذهنش میرسه 💗

متاسفانه اشتباه روی اشتباه انجام میدین.چن سال دارین شما؟

نزدیک سی سالمه به خدا متوجه نمیشم کجاش اشتباهه من باردارم الان دخترم حساسه اگه جداش کنم احساس میکنه ترد شده از طرفی به نظرم مسخره میاد همسرم تو پذیرایی بخوابه من و دخترم هر کدوم جدا تو اتاق ها بخوابیم 

مراعاتتون خوب بوده ولی افراط هم حساسیت ایجاد میکنه .

درسته عزیزم ممنون بابت راهنماییتون 

نزدیک سی سالمه به خدا متوجه نمیشم کجاش اشتباهه من باردارم الان دخترم حساسه اگه جداش کنم احساس میکنه ...

عجیب که شوهرتون رو ازخودتون دور کردین!!! باید از یه حایی شروع کنین. اون یکی بچه هم بیاد شما کلا از شوهرتون غافل میشین و میچسبین به بچه ها واین اصلا خوب نیست‌ ازالان جدا کنید جای بچه رو  ، بهش هم بگین وقتی آبجی یا داداشش به دنیا اومد بعداز ۴۰ روز میذارین پیش اون بخابه.