2777
2789
عنوان

حلال نمیکنم اگه اقا بیاد تو تایپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 1201 بازدید | 78 پست
عجیب که شوهرتون رو ازخودتون دور کردین!!! باید از یه حایی شروع کنین. اون یکی بچه هم بیاد شما کلا از ش ...

شوهرم خودش این طور میخواد تنها بخوابه خب من چیکار کنم نمیتونم التماسش کنم که 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

شوهرم خودش این طور میخواد تنها بخوابه خب من چیکار کنم نمیتونم التماسش کنم که

مواظب خودت و زندگیت باش، یهو به خودت نیای ببینی خودتو سرگرم بچه ها کردی از شوهرت غافل شدی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مواظب خودت و زندگیت باش، یهو به خودت نیای ببینی خودتو سرگرم بچه ها کردی از شوهرت غافل شدی

چشم خیلی ممنون بابت راهنمایی خواهرانتون 💗

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

نظرتون محترمهولی بنظر خود من اینستا و ماهواره و حس کردن روابط پدر و مادر بیشتر اثر میذاره

کاملا موافقم این مواردی هم که شما گفتید کاملا درسته و باید رعایت کرد 

تنها گوشی که دست بچه م برای درس میدم فقط شاد روش نصب شده و به صورت قانونمند دستش میدم

ماهواره هم که نداریم 

من حتی سریال‌های تلویزیون هم جلو بچه نمی بینم از بس که موضوعش فقط عشق یا خشونت و غم و اندوهه و برای سن کودک مناسب نیست

وقتایی که درس داره یا خوابه یا بازی میکنه می بینم 

باهم مسابقات و‌کارتون و برنامه های جذاب حیوانات و‌طبیعت و ... می بینیم یا بازی می کنیم خودمون باهم

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺