2777
2789

من دوسال قبل همسرم یا یه پسری یک ماه دوست بودیم اون دوران حال روحیم خیلی بد بود خیلی قصد اون پسر ازدواج بود و خیلی فوری هم با خانوادم صحبت کرد و می‌گفت به زودی خواستگاری میاد 

خلاصه یک ماه بعد من گفتم جدا میشم و جدا شدم اما چند بار باهم بیرون رفته بودیم و منه احمق با گوشیش چند تا عکس باهم گرفته بودم خدا لعنتم کنه 

بهش گفته بودم پاک کن ولی اون روانی ول کنم نبود می‌گفت باید باهام ازدواج کنی و هزار بار تلاش کرد که منو راضی کنه ولی من هر سری فحشش میدادم و بلاکش میکردم 

خلاصه بهم گفت عکس هارو پاک نکردم و پخش میکنم منم عین سگ ترسیده بودم و یه روز رفتم کافه باهاش گوشیشو گرفتم عکسارو پاک کردم و بهش گفتم نمیخامت 

ولی بعدش با خط خواهرش پیام داد که من عکسارو تو گوشی خواهرم دارم و من بلاکش کردم 

الان من مدتیه ازدواج کردم 

ولی واسم کابوس شده که این آدم اگه واقعا داشته باشه و پخش کنه چی 

البته می‌گفت ازدواج کنی به شوهرت میگم ولی تا الان نگفته 

بدبختی اینکه این احمق رو خیلی میبینم چون تو یه شهرک هستیم 

الان چند ماهه نگفته و خبری ازش نیست 

ولی من میترسم 😭😭😭😭نمیخام آبروم بره

میترسم داشته باشه و یه روزی دعوا چیزی بشه پخش کنه 

خانوادم و خانواده همسرم منو می‌کشن 

کاش روز های اول آشنایی به همسرم میگفتم 😭😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عکسا در چه حدی ان ؟ مثلا حال لب و بوس و اینا ؟ با چه جور لباسی ؟

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

اینکار رو نمیکنه مطمین باش

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

مطمئن باش نمیکنه این کارو، چرا باید خودشو در گیر یه مساله ناموسی کنه و شر درست کنه؟ یه زمانی خواسته تهدیدت کنه که به دستت بیاره یا بترسونتت

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

اگه پخش کرد بگو با خواهرش بودیم اون عکس ها رو برش زده :/ 

مگه اینکه جیک تو جیک بوده باشین که دیگه دست به دعا بشیم واست

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

دو نفره مثلا اون بوسم کرده بود تو شهر بازی 💩

اگه تهدیدت کرد بگو همین پیامت رو میرم نشون فتا میدم فقط شلاق هاش رو نوش جون میکنی 

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️