2777
2789
عنوان

میکرو ابرو در شیراز و تهران

66 بازدید | 13 پست

خانم های محترم شیرازی ازتون خواهش میکنم برای کار ابرو و لب و بخصوص ابرو به فائزه قنبری چاه انجیری مراجعه نکنید کارش افتضاح هست و اخلاقش بدتر. بهتون توهین میکنه، ابروها کاملا غیرقرینه و کاری میکنه که شما چندین بار مراجعه کنید بهش و ازتون پول بدزده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ارع منم یکسال زیر نظرش داشتم برم

عزیزم بخدا راس میگم‌ حالا باورت نمیشه ازش بپرس بگو ط احی ابرو انجام میدی قبل از کار؟ انجام نمیده و هر رنگی خودش دوس داشته باشه براتون انتخاب میکنه. تا حالا چندین شکایت و درگیری داشته

از فامیلیش مشخصه پاچه پارست خانم چاه انجیری

متاسفانه اینقدر براتون کلاس میذاره و مردم رو تحقیر میکنه. اجازه نمیده شما نظر بدین. اگر نظر دادید توهین میکن. خودشو خیلی باکلاس میدونه

پیجش که خوبه نمونه کاراش

گول عکسای پیجش نخورید. بخدا ادیت میکنه. ابروهای لنگه به لنگه تحویلتون میده. چندین نفر از طریق صنف تا الان شکایتش کردن. ابرو طراحی نمیکنه قبل از کار

سلام اسی

کانال آموزش خیاطی بصورت کاملا  رایگان

هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان

همراه با گروه رفع اشکال خیاطی

با کلی ایده و ترفند و نکته

تا خیاطها و علاقمندان به خیاطی و هنر بتونن استفاده کنن

لینگ کانال امضامه

لینگ باز نشد درخواست دوستی بدین اونجا لینگ بفرستم

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید