2777
2789
عنوان

با زبون تلخم هیچ دختری کنار نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 7663 بازدید | 364 پست
خودش میاد تاپیک میزنه راهکار بهش میدیم مسخره میکنه و ادعاش میشهتاییدش میکنیم دعوا دارهدیگه فقط مونده ...

تو جی میگی بنده خدا؟؟ کی با تو کار داره؟ کی منو تایید کرد؟ جز برجسب و زخم زبون جیز دیگع دیدی؟ این راهکارایی ک امثال تو میدن من رفتم و برگشتم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای بابا دلت خوشه. کاش زن همونجوری ک میگفتن عاطفی و دلسوز بود . زبون تندشونو ببین کی میتونه با اینا ...

اصلا زن و مرد نداره هر انسانی یه اخلاق هایی داره .یکی مثل من زبونش تنده و قبول داره یکی هم مثل شما طبق گفته خودتون اول تاپیک( قصد جسارت ندارم)قبول نداره و جنس مخالف رو مقصر می‌دونه.

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
اصلا زن و مرد نداره هر انسانی یه اخلاق هایی داره .یکی مثل من زبونش تنده و قبول داره یکی هم مثل شما ط ...

بر حال ارزش محبت ندارن.  کسیو ندیدم ک. ارزش داشته باشه ث چون میدونم بهش بتوپی میره . 

بر حال ارزش محبت ندارن. کسیو ندیدم ک. ارزش داشته باشه ث چون میدونم بهش بتوپی میره .

اما به نظر من همه مردا و همچنین شما قابل احترامی و ارزش احترام دارید.کاش شما هم تو سایتی که بیشترشون خانم هستن از لفظ ارزششو ندارن استفاده نکنی.

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
اما به نظر من همه مردا و همچنین شما قابل احترامی و ارزش احترام دارید.کاش شما هم تو سایتی که بیشترشون ...

من توهین نکردم  اگه خکب ب پستم میخورد قاعدتا تعریف میکردم