2777
2789
عنوان

با زبون تلخم هیچ دختری کنار نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 7663 بازدید | 364 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پسر خوب واجبه ازدواج کنی؟الان هرکی ازدواج کرده میلیاردر شده؟ برو دنبال زندگی خودت

برو  حاجی برو . هر وقت هم سنم شدی بیا نصیحتت کنم . اینجا فقط زما خوبن . مرد از زمانی ک عضو میشه بهش کلی برچسب میزنن

آفرین ،همینی که ایشون میگه اصن وقتی نه حوصله کسیو داری نه بقیه حوصله تورو تنها زندگی کن به فکر دکترا ...

تو در حدی هستی ک ب من توصیه کنی؟ من تاپیک زدم.  قرار نیست هر کی هر توهینی و برچسبی دلش خواست بزنه

تو در حدی هستی ک ب من توصیه کنی؟ من تاپیک زدم. قرار نیست هر کی هر توهینی و برچسبی دلش خواست بزنه

اصن می‌دونی با خودت چند چندی؟حالت خوبه؟تاپیک زدی که راهنماییت کنیم لابد میخوای چادر سفید بپوشیم بیایم پیشت؟

تاپیک زدی و انتظار چی داری؟تو که ادعات میشه چرا اومدی اینجا برو یه جایی که هرکاری که دوست داری باهات بکنن 

خانما با این جیزایی ک گفتی ارزش محبت ندارن. چون ب قول تو عشق وقتی خوبه ک زمان بدی هم بمونه

کاش جمله اولتون رو طور دیگه می‌گفتید.مثلا می‌گفتید با این اوصاف این برای خانوم ها یه ضعفه و من ترجیح میدم بهشون محبت نکنم.هرچند شما حرفهای منو درست متوجه نشدید شاید بخاطر خاصیت نوشتاری پیام هست🌹

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
اصن می‌دونی با خودت چند چندی؟حالت خوبه؟تاپیک زدی که راهنماییت کنیم لابد میخوای چادر سفید بپوشیم بیای ...

اخع مگه از تو پرسیدم . که اظهار نظر میکنی؟ 

اصن می‌دونی با خودت چند چندی؟حالت خوبه؟تاپیک زدی که راهنماییت کنیم لابد میخوای چادر سفید بپوشیم بیای ...

تو یکی منو راهنمایی نکن . برو تاپیکای دیکه برو عمو جون

کاش جمله اولتون رو طور دیگه می‌گفتید.مثلا می‌گفتید با این اوصاف این برای خانوم ها یه ضعفه و من ترجیح ...

ای بابا دلت خوشه.  کاش زن همونجوری ک میگفتن عاطفی و دلسوز بود . زبون تندشونو ببین کی میتونه با اینا زندکی کنه؟