2777
2789
عنوان

بچه من خیلی سرتق شده بدم میاد ازش

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 33 پست
توکه اعصاب نداری دوتا بچه میخواستی چیکار😐بچه سالم همینه شلوغ کاری میکنه فضولی میکنه شما اونو میزنی ...

نه هیچ بچه مثل این نیس این فقط منو ازار میده 

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲

یعنی چی من چکار کنم باهاش?

جلب توجه منفی در کودکان 

اینو سرچ کن توی گوگل 

راه ها روشها میاد 

چون خودم اطلاع دقیقی ندارم برا کمکت چیزی نمیگم 

حتما بخون 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جلب توجه منفی در کودکان اینو سرچ کن توی گوگل راه ها روشها میاد چون خودم اطلاع دقیقی ندارم برا کمکت چ ...

باشه ممنون

باشه ممنون

قربونت 

فقط در طول روز چند بار بغلش میکنی ؟

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
بچتون دنبال توجه هست از صحبت هاتون مشخصه اوضاع خونه آروم نیست بی حوصله شدید کوچکترین صدا روی مختون ه ...

یعنی محبت؟

اره من بی حوصلم واقعا این درسته کمبود محبت بوده

یعنی شما میگی دلیلش اینه؟

اوضاع همیشه بحث و دعوا بین منو شوهرمه واقعا حوصله ای باقی نمیمونه برام 

قربونت فقط در طول روز چند بار بغلش میکنی ؟

هیچی😔😔اون یکی بچم خودشو لوس میکنه ب شدت ب شدت ارومه و همش میگه مامان ذوست دارم میاد بغلم میکنه بوسم میکنه اینم هیچی فقط منو اذیت میکنه من مادر خوبی نیستم

ولی این بچه هم ب من محبت نداره اصلا

میخواد ببینیش براش وقت بذاری لمسش کنی حتی اگه این شرایط مستلزم دعوا شنیدن وکتک خوردن باشه

یعنی کمبود محبت دارع؟

یعنی کمبود محبت دارع؟

اینجور به نظر میرسه 

انگار اضطراب جدایی داره و حسادت به فرزند دوم 

احساس میکنه کم بهش توجه میکنی یا میخوای ولش کنی 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

اینجور به نظر میرسه انگار اضطراب جدایی داره و حسادت به فرزند دوم احساس میکنه کم بهش توجه میکنی یا می ...

اره دقیقا چجور جبران کنم چکار کنم بچم اخلاقش خوب بشع

اره دقیقا چجور جبران کنم چکار کنم بچم اخلاقش خوب بشع

بغلش کن کتکش نزن خصوصا سیلی قلبش له میشه میره همونکارو با برادرش میکنه درطول روز براش وقت بذار تایم های سه نفره برای خودتون بذار بهش بگو من و تو و داداشتت تیم هستیم و تیم همیشه موفقه 

بگو مامان همیشه پیشته هرگز ولت نمیکنه 

بگو دوستت دارم عزیزم 

بغلش کن کتکش نزن خصوصا سیلی قلبش له میشه میره همونکارو با برادرش میکنه درطول روز براش وقت بذار تایم ...

ممنون گلم

دعام کن

خیلی سختی دارم میکشم 

ممنون گلمدعام کنخیلی سختی دارم میکشم

بیا همدیگه رو دعا کنیم 

به هرحال مابا زبون هم گناه نکردیم شاید اجابت شد و خدا حال هردومون رو خوب کرد

یعنی محبت؟اره من بی حوصلم واقعا این درسته کمبود محبت بودهیعنی شما میگی دلیلش اینه؟اوضاع همیشه بحث و ...

بله عزیزم بچه وقتی کم توجهی میبینه وقتی براش وقت گذاشته نمیشه دنبال جلب توجه و تخلیه عقده های درونش هست اون متوجه رفتار اشتباهش نیست فقط سعی داره 

خودشو نشون بده بگه منم هستم منو ببین 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د