2777
2789

ما چه بخشی از ناکامی هامون رو گردن بقیه میندازیم؟

اگه بنا باشه واسه هر اتفاق ناخوشایندی توی زندگی مون دنبال مقصر بگردیم و همیشه مقصر دیگران باشن، سهم و مسئولیت ما چی میشه!؟

آیا خودمون هم همین قدر با ملاحظه هستیم نسبت به حقوق مون درباره دیگران؟

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

اینجا فقط همه یک طرفه قضاوت میکنن

خیلیا کمال گرا هستن

خیلیا عقده و کمبود های کودکیشون رو میارن اینجا خالی میکنن

اینجا هیچوقت هیچکس مقصر نیست چون نمیخوان قبول کنن باعث و با‌نی خیلی از مشکلاتشون خودشون هستن

متاهل🧸

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینجا فقط همه یک طرفه قضاوت میکننخیلیا کمال گرا هستنخیلیا عقده و کمبود های کودکیشون رو میارن اینجا خ ...

دقیقا خودشون انسان بی نقص هستن از نگاه شون 

دیگران حق ندارن کوچکترین اشتباهی بکنن 

وگرنه فاقد فرهنگ و شعورن

کاملا درست میگیدبااینجور افراد اصلا وارد بحث نشید

درست میگین 

اصلا متوجه نمیشن چی میگم😂

اومدن بیرون از تاپیکاشون کلافم کردن

باشه همه دنیا مقصرن که شما به خواسته هات نرسیدی

درست میگین اصلا متوجه نمیشن چی میگم😂اومدن بیرون از تاپیکاشون کلافم کردنباشه همه دنیا مقصرن که شما ب ...

من یه تاپیک دیدم راجب اینکه یسریا مگه چی دارن که ما نداریم و خوشبختن!!!!!

خب عزیز شما بجای قلبت باید با عقلت تصمیم بگیری و ازدواج کنی چرا همجنس خودتو تخریب میکنی

متاهل🧸

من یه تاپیک دیدم راجب اینکه یسریا مگه چی دارن که ما نداریم و خوشبختن!!!!!خب عزیز شما بجای قلبت باید ...

حق واقعا 

کاش فرضا تو یه زمینه اگه اطلاعات کافی ندارن از متخصصش بپرسن نه عزیزم اینا دست تمام دانشمندان رو از پشت بستن خودشون بلدن خراب شد نتیجه یعنی یا بدشانسن یا بقیه بدجنسن 😐😂

حق واقعا کاش فرضا تو یه زمینه اگه اطلاعات کافی ندارن از متخصصش بپرسن نه عزیزم اینا دست تمام دانشمندا ...

😅😅😅😅😅

درست میفرمایید

ولی بدترین حمله بی توجیه هستش

شما حرفتو بزن بیا بیرون دیگه اعلانات اون تاپیکو باز نکن

اینجوری تا مدت مورد سوز قرار میگیرن😅😅

متاهل🧸

😅😅😅😅😅درست میفرماییدولی بدترین حمله بی توجیه هستششما حرفتو بزن بیا بیرون دیگه اعلانات اون تاپیکو ...

حق نواختین😂💖