خواهر عزیزم ماشین خریدی؟ بسلامتی مبارکت باشه
خونه خریدی؟ مبارکت باشه به دل خوش توش سکونت کنی
بچت دنیا اومده ؟ ایشالا خدا حفظش کنه زیر سایه پدر و مادرش بزرگ بشه عاقبت بخیر بشه
چرا از من انتظار داری برات کادو بیارم؟ چرا وقتی نمیام میری اینور اونور میگی فلانی نیومد پیشم مگه من وظیفمه که بیام پیشت؟ تو خونه خریدی ماشین خریدی بچت دنیا اومده من چرا کادو بدم بهت مگه من تو تولید اون بچه نقش داشتم؟ چرا نمیفهمی کسی وظیفه نداره برات کادو بیاره هر کی هم اومد داره لطف میکنه وظیفش نیست
ملت درگیر زندگی خودشونن ملت داغونن ملت هزار و یک فکر و خیال دارن چرا از مردم انتظار بیجا داری ؟
خواهرشوهرم چهل سالشه سومین بچشو دنیا آورده قبل از اون هم چهارتا سقط و کورتاژ عمدی داشته ، بزرگوار با روش های جلوگیری آشنایی نداره ، روزی که از بیمارستان اومد رفتیم دیدنش ولی از اونجایی که ما درگیر بیمارستان و سنگ شکن بودیم پول نداشتیم و شوهرم گفت بعدا میریم پیشش حالا فرار نمیکنه که اولین بچش نیس که انتظار داشته باشه ، حالا خواهرشوهرم به همه رفته گفته داداشم کادو نیاورد برای بچم 😏 یکی نیست بگه مگه من گفتم بچه بیاری آخه؟ شاید یکی نداره کادو بهت بده محتاج کادوی منی؟ بعد جالب اینجاست اینکه میگه کادو کادو انتظار داره حداقل کمه کم پلاک زنجیر ببریم که اونم از این خبرا نیست پلاک زنجیرو واسه خودم میگیرم دیگه چرا به اون بدم ؟ اون یکی خواهرشوهرم پاشو گذاشته رو گلوی شوهرش گفته باید برای بچه خواهرم النگو بخری یدونه النگو خریده حالا اینم پر توقع شده 😏 شوهرم گفت سرماه یه تومن ببریم بدیم بهش دست از سر ما برداره