2777
2789
عنوان

بعضیا چقد خوشگل به چشماشون خط چشم میکشند

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 33 پست
طلایی یا صورتی؟مویی یا ماژیکی؟

طلایی مویی 

قلمش عالیه 

من پنج صبح خط چشم میکشم میرم بیرون هشت شب میام خونه تکونی نمیخوره

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماژیکیه؟؟

نه مویی

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

اکوا استفاده میکنم      با سایه هم خط چشم رنگی میکشم

با تمرین فراوان عالی میشه ولی تاوانش پوست اطراق چشمم پوسته پوسته شد😭🌝

با توجه به فرم چشات بهترین مدل خط چشمو پیدا کن

𝗳𝗶𝗹𝗹 𝗺𝗲𝘂-𝟭𝟳

با ممارست و تمرین.من ۳۵سالمه و از شانزده سالگی دارم خط چشم میکشم.خودت حساب کن دیگه چقدر حرفه ای شدم.البته چشمامم رنگیه.اما خط چشم هست که بیشتر جلوه میده.حتی چندتا آرایشگر هم بهم گفتن چقدر تمیز و شیک کشیدی.من از خط چشم نمدی مای استفاده میکنم.تمرین کن دستت بیاد

به نظرم حالت چشم هم تاثیر داره 

من خودم یک مقدار پلک های افتاده ای دارم به این خاطر هر مدل خط چشمی برای من مناسب نیست 

باید مدل مناسب خط چشم برای چشمات رو بشناسی اونی که پلک های افتاده ای داره نمیشه هر خط چشمی که دلش خواست بکشه چون به چشم هاش نمیاد 

البته که تمرین و ممارست هم خیلی تاثیر داره

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

هم خط چشم خوب 

هم تمرین

من خط چشم مای میزنم خیلیییی خوبه😍

اینقد هم از دو سه سال پیش، حتی تو خونه،انواع مدلهای خط چشم رو تمرین کردم و ویدیوهای یوتیوب آرایشگرای مختلف رو دیدم دیگه کامل یاد گرفتم چشم خودمو چجوری خط چشم بکشم که بهش بیاد.

همیشه لحنم آروم و مهربونه و اکثر وقتا شوخی میکنم،پس فکرای بد نکن🙆🏻‍♀️🩷‌