2777
2789

من حوصله خودمم ندارم دیگه چه برسه به اینکه بخوام یه رابطه دیگه رو از نو شروع کنم و هیچ حسیم به کسی ندارم

ولی جایی که حس کنم منو نمیخوانم دووم نمیارم بمونمم ذره ذره اب میشم:)الانم دارم ذره ذره اب میشم از این حسی که دارم و اگه نمیرم برای اینه که وقتی نباشه هم از نبودش دق میکنم

یعنی از هر طرف برم جهنمه برام

حس میکنم دیگه مثه سابق نیست باهام کمتر انلاین میشه و کمتر ابراز علاقه میکنه😕نه اونقدر کم که بگم بزور هست،نسبت به قبل کمتر شده

بعد پنج سالی که باهم بودیم:)

کم همو میبینیم دوبار درماه میتونه سرکار نره

چند روز پیش مرخصی گرفت بدون اینکه ازم بخواد برم ببینمش درحالی که خیلی وقته پیش هم نبودیم🥲

اصلا اعتماد به نفس ندارم و احساس میکنم ادم دوست داشتنی ای نیستم:)

به نظرتون چطوری میتونم رابطمونو درست کنم؟

دلم میخواد اون دنبالم بدوعه نه من و بهم ابراز علاقه کنه:)

خیلی دلم گرفته :(

تا وقتی بدویی دنبالش همینه وضعتتنها راهش کم محلی هست اهمیت ندادن

باشه

نمیدونم این چیه یادتون دادن

واقعا راه حل بچگونه ای نیست؟که بی محلی کنم؟

شاید بدترشه ولی بهتر نه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقد مثل منی من همه اینارو تجربه کردممم تلاش میکردم رابطمون مث اولا شه برگشت بهم‌گف ینی تو نمیدونی رابطمون یجوری شده به ابراز علاقم خندید و بهونه اورد رفت:) اونقد از خودم بدم میومد همه آینه هارو خونه رو شکستم هنوزم که هنوزه با اینکه برگشته و قبولش کردم من از خودم بدم میاد بیرون میریم دائم نگاهم به چشاشه ببینم چجوری نگام میکنه دیگه هیچیش رو باور ندارم . باعث نابود شدن اعتماد بنفسم شده

چقد مثل منی من همه اینارو تجربه کردممم تلاش میکردم رابطمون مث اولا شه برگشت بهم‌گف ینی تو نمیدونی را ...

میفهمم چی میگی

دیگه خودشم نمیتونه جای خالیه خودشو پر کنه

چرا رفت و همه چیو خراب کرد که حالا برگرده؟

باشهنمیدونم این چیه یادتون دادنواقعا راه حل بچگونه ای نیست؟که بی محلی کنم؟شاید بدترشه ولی بهتر نه

بدتر چی بشه؟؟

بدتر از این وضعی که توش هستی؟؟؟

یادم ندادن 

تجربه کردم و نتیجه گرفتم

مردا از زنی که بچسبه بهشون خوششون نمیاد

دنبال هیجان جدید ان

اگه کم محلی کنی با خودش میگه نگا بدون من هم حالش خوبه

نگا حتی پیگیرم نیس، پس بزار ببینم چیکار داره میکنه و دوباره برم سمتش 

میفهمم چی میگیدیگه خودشم نمیتونه جای خالیه خودشو پر کنهچرا رفت و همه چیو خراب کرد که حالا برگرده؟

اره تازه منو مقصر کرد همیشه این مردا خیلی خوب بلدن فیلم بازی کنن .اصلا زندگیشون خیلی راحت تر از ماهاس هربلایی هم سر آدم میارن نهایتا با یه پاکت سیگار میشورن میبرن ناراحتیشونو 

حتی ابراز علاقه هاشونم راحته ما حتی نمیتونیم حس واقعمینو بروز بدیم که نگن آویزونه یا طرف فک نکنه چه پخیه

بدتر چی بشه؟؟بدتر از این وضعی که توش هستی؟؟؟یادم ندادن تجربه کردم و نتیجه گرفتممردا از زنی که بچسبه ...

تو زندگیه من مطمئنه اگه نیستم درگیر یه بدبختیم

نمیدونم واقعا سعی میکنم همینکارو بکنم

منم اصلا بهش نچسبیدم ولی اونی که تلاش میکنه رابطه رو اوکی کنه فقط منم

تو زندگیه من مطمئنه اگه نیستم درگیر یه بدبختیمنمیدونم واقعا سعی میکنم همینکارو بکنممنم اصلا بهش نچسب ...

از کجا میخواد بفهمه؟

اصلا مگه ول کردی یقه طرف رو که حتی بشینه فکر کنه تو چرا نیستی؟

خودت میگی همش تلاش کردم، 

پس ول کن خواهر من 

ول کن واقعی کن 

پیگیر نباش

پیام نده 

زنگ نرن

تکاس که گرفت عادی باش

وانمود کن خیلی هم حالت خوبه و شادی

وانمود کن کلی کار داری که برای بالا بردن خودته

اصلا وانمود چیه، دقیقا کلی کار کن

کتاب بخون مدیتیشن کن

ورزش کن بیرون برو 

نقاشی کن 

ببین اینارو انجام بده اگه واقعا دوس داری اوضاعت تعغیر کنه

از کجا میخواد بفهمه؟اصلا مگه ول کردی یقه طرف رو که حتی بشینه فکر کنه تو چرا نیستی؟خودت میگی همش تلاش ...

اره اینام هست و درسته🥲

مطمئنم با این روش که بخوام هی تلاش کنم نزدیکشم بهش هیچی حل نمیشه

درواقع باید مثه همیشه باهاش عادیو خوب باشم جوری که فکر نکنه سرد شدم ولی کمتر باشم که اون بجای من دنبالم باشه