2777
2789
چشم حتما فقط اینک شما برای صبحانه یا شام فقط گرمیجات میخورین؟ یا هر چیزی که باشه؟

گرمیجات منظورتون غذای گرم و داغه ؟

اگر اره ، که فقط شام رو توی زمستون گرم میخوریم 

خیلی اهمیتی ندارد برای ما

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

گرمیجات منظورتون غذای گرم و داغه ؟اگر اره ، که فقط شام رو توی زمستون گرم میخوریم خیلی اهمیتی ندارد ب ...

نه منظورم غذاهای طبع گرمه

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور🌱✨️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۱۸ ۷۷ ۱۷۰نخیر فقط احتمالا تیروئید داشته باشم اونم آزمایش ندادم

تیروئید موردی نداره فقط برین آزمایش چون یه مقدار کسل شاید بکنه 

روزانه ۸ لیوان آب بخورین 

تا ۱ ساعت اولی ک از خواب پاشدین صبحونه رو میل کنید 

سعی کنید پروتئینی باشه صبحانه 

ناهار رو قبل ۲ میل کنین 

شام رو قبل ۸ یعنی ۴ ساعت قبل خوابتون(با توجه به خوابتون تنظیم کنین)

برنج و نون لواش رو حذف کنین کامل ماکارونی و غذای سرخ شده نخورین شیرینی جات نخورین 

میوه و میوه خشک و خرما جایز هس

با این روش جلو برین تو ماه ۳ کیلو راحت کم میکنین 

اگه برنامه غذایی بخوایین میتونم بدم بهتون

قبل هر کاری تفکر، تفکر، بازهم تفکر
تیروئید موردی نداره فقط برین آزمایش چون یه مقدار کسل شاید بکنه روزانه ۸ لیوان آب بخورین تا ۱ ساعت او ...

مرسی جانم زحمت کشیدی عزیزم❤️🫂

اتفاقا من قبلا ۹۵ ۹۸ بودم حدودا 

با انواع رژیم کم کردم الن ۷۷ ام 

راجب ترک ناهار زیاد شنیدم میگن شکم پهلو رو جمع میکنه گفتم برای ۷ کیلو این رژیم رو بگیرم 

شما چیزی نمیدونبن

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور🌱✨️

مرسی جانم زحمت کشیدی عزیزم❤️🫂اتفاقا من قبلا ۹۵ ۹۸ بودم حدودا با انواع رژیم کم کردم الن ۷۷ ام راجب ت ...

سعی کن ناهارتو بخوری اما سبک مثل سالاد اینا 

برای حذف شکم پهلو قند و شکر رو حذف کنین بهتره حتی نوشیدنی های انرژی زا نخورین اگ ورزش هم کنین عالی میشه 

قبل هر کاری تفکر، تفکر، بازهم تفکر