2777
2789

لایک

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد 🌙💕                                                                        چِقَد بَده خدايى                                                                                                      كه اِنقده از همه لحاظ اَزَم جدايى                                              الآن بايد دوتايى ، يه جاهايى بوديم اَصَن نَفَهمى كجايى   تيريپ خَلسه و كُمايى         تو مَنى مَن شُمايى          دنيا رو دريا ميكرديم ميشُديم هر دو ماهى✨                            ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨

پیام نور اصلا

من دانشگاه آزاد میرم راضی نیستم

پیام نور که بماند

حداقل یه دانشگاهی برو که بار علمی داشته باشه

حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ای که بستی راه را در کوچه ها بر فاطمه/گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود💚کاربری دوممه. اسم کاربریم اشتباه شد😐💔🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رشته پیام نور واسه پیام نور درسهاش سنگینه نمیشه خود خوان یادشون گرفت

دقیقا پیامنور خودخوانه واقعا سخته به نظرم اگر اسی پیامنور میخواد بره یه رشته راحتتر مثل اموزش ابتدایی بره

پیام نور اصلامن دانشگاه آزاد میرم راضی نیستمپیام نور که بماندحداقل یه دانشگاهی برو که بار علمی داشته ...

چرا راضی نیستی ؟ 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
دقیقا پیامنور خودخوانه واقعا سخته به نظرم اگر اسی پیامنور میخواد بره یه رشته راحتتر مثل اموزش ابتدای ...

بله  دقیقا رشته های که بیشتر تئوری باشن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♥️
چرا راضی نیستی ؟

جو بچه ها و دانشگاه افتضاحه افتضاححححح

همه فقط دنبال سیگار کشیدن و دختر پسر بازی

سطح تدریس استادا متوسط رو به پایین، در طول ترم هم چهارتا تحقیق نمی‌خوان آدم بره دنبالش

آخر ترم هم چهار تا دونه سؤال میدن که بخونیم پاس شیم

الان من دارم میرم ترم چهارم، ولی واقعا هیچی بهم اضافه نشده

البته رشته‌م هم به درد نمی‌خوره

حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ای که بستی راه را در کوچه ها بر فاطمه/گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود💚کاربری دوممه. اسم کاربریم اشتباه شد😐💔🤦🏻‍♀️

بله دقیقا رشته های که بیشتر تئوری باشن

اره رشته مهندسی و حسابداری اینا مربوط به دروس ریاضی طور هستن ریاضی خدایی رشته سختیه من دبیرستانم ریاضی بود حضوری میرفتیم بازم فهم خیلی مسائلش سخت بود که حتی من از آخر دانشگاهم رو از رشته ریاضی فرار کردم رفتم زبان خوندم😂😂

جو بچه ها و دانشگاه افتضاحه افتضاحححححهمه فقط دنبال سیگار کشیدن و دختر پسر بازیسطح تدریس استادا متوس ...

مذهبی ای؟ چون میخواستم بگم اگه مذهبی ای حوزه میرفتی اونجا سطح علمیش خدایی بالایه من خواهرم اونجا درس میخونه 

پیام نور اصلامن دانشگاه آزاد میرم راضی نیستمپیام نور که بماندحداقل یه دانشگاهی برو که بار علمی داشته ...

نمیتونم میرم سر کار و میخوام حداقل لیسانس بگیرم