2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون نیمه اولن

194 بازدید | 37 پست

دخترم باید مهر ماه بره پیش دبستانی خیلی استرس دارم خیلیییییییییی بچست گناه دارن واقعا از ۵ سالگی باید برن مدرسه 😢😢 خعیلی تو فکرم و استرس دارم من خودمم نیمه اولی بودم اما پیش دبستانی واجب نبود همون ۶ سالگی رفتم مدرسه اما استرس بچمو دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براي ما ك از ٣ سالكي ميرن مهد پس چي بگيم؟استرس چيو داري؟

خب مهد چیزی نیست یادگیری واجب نیست اما پیش دبستانی همون کلاس اوله شمارش و حروف الفبا و نوشتن و ‌....

پیش دبستانی که استرس نداره اتفاقا کلی بازی می کنن و دوست پیدا می کنن دختر منم ۵ سالگی رفت انقدر علاق ...

خب من استرس یادگیریشو دارم که کشش داره یا نه خیلی کوچولوعه خو

استرس و نگرانی برای چی

سر سنش میره دیگه

حالا ۵ ساله کلاس دانشگاه که نمیره‌

پیشه و متناسب با سنش

فقط میگم به خودش این حرفا رو نزن که تلقین نکنه من بچم ضعیفم کوچکم

اجباری نیست من گذاشتم واینستاد تو مهد بیرون پیش بردم،بعد بیخیال شدم تا ثبت نام مدرسه کردم اصلا گیری ندادن اماخودم شهریور تومدرسه خودش

پیش بود ثبت نام کردم خیلی هم بهتر برخورد کرد پسرم الانم اوله  

همه بچه های ۵ تا ۶ ساله میرن پیش ۲ شما نگران چی هستین نصف بچه های پیش ۲ نیمه اولی هستن پسر خواهر من ۳۰ شهریور به دنیا اومد و فردای روز تولد ۵ سالگیش رفت مدرسه

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤
خب مهد چیزی نیست یادگیری واجب نیست اما پیش دبستانی همون کلاس اوله شمارش و حروف الفبا و نوشتن و ‌....

نه عزيزم پبش ١ همه اينارو ياد ميدن.

شما بزارش

پيش يك، كامل مسلط ميشه.

ضمن اينكه اينا در توان بچه همين بازه سني هست

چيزي نيست ك از توانش خارج باشه.نكراني به خودت راه نده.

💕

من همسایمون خودشو و همسرش پزشکن و راجب هرچیزی با مشاور صحبت میکنن.

پسرش نیمه اولی بود.با وجودیکه کاملا دو زبانه صحبت میکنه و بچه باهوشی هست اما یکسال دیرتر فرستادن مدرسه یعنی درواقع انگار نیمه دومی ها رفت مدرسه.

با چندتا مشاور صحبت کردن.

دلیلشونم این بود ک بچه های نیمه دومی چون یکسال بزرگتر میشن بعد وارد مدرسه میشن از لحاظ درک اجتماعی خیلی بهتر هستن نسبت به بچه های نیمه اولی.

ما یه مدرسه عالی نزدیک خونمون هست کلا فقط بچه های نیمه دومی رو ثبت نام میکنه.

مدیره مدرسه روانشناسه.میگه درک اجتماعی بچه ها خیلی متفاوته.اینجوری همه تو یه سطح هستن.

البته نمیشه گفت راجب همه صدق میکنه.

خدایا شکرت
اجباری نیست من گذاشتم واینستاد تو مهد بیرون پیش بردم،بعد بیخیال شدم تا ثبت نام مدرسه کردم اصلا گیری ...

جاریم بچشو ثبت نام کرده اومده بود مشقاشو باهاش کار کنم و بنویسه اخه جاریم شاغله واحد روبرومونن بعد اصن این بچه ۶ سالشه نمیفهمید چی میگم اصلااااااا اصلاااها هی میگفت خاله بسه خستم دیگه یه صفحه مشقو به زور. نوشت بابا اب داد نان داد شمارش همچی همچی

به جاریم گفتن کلاس اول زیاد روی حروف الفبا و شمارش کار نمیکنن دیگه باید همینجا خوب یاد بگیرن کلاس اول فقط یه مرور میکنن

همه بچه های ۵ تا ۶ ساله میرن پیش ۲ شما نگران چی هستین نصف بچه های پیش ۲ نیمه اولی هستن پسر خواهر من ...

اینم ۲۸ شهریوره نگران اینم که قراره تو ۵ سالگی درگیر مشق و درس بشه الان بچه جاریم همش درحال درس نوشتنه صدا جاربم میاد که هی میزنه تو سر خودش که یاد بگیره