2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون نیمه اولن

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 37 پست
جاریم بچشو ثبت نام کرده اومده بود مشقاشو باهاش کار کنم و بنویسه اخه جاریم شاغله واحد روبرومونن بعد ا ...

منم استرس شمارو داشتم به این فکر کردم یسال نگهش دارم اما دیدم روابط اجتماعی و هوشش خوبه گفتم بره بدقلقی خودشو داشت اماگوش شیطون کر اصن تو اول اذیتم نکرد درسشم نه قشنگ توکلاس خانم با بازی وشعرو کلیپ شاد حروف الفبا رو یادمیده الان مدرسه ها هم فضای شاد وخوبی دارن بچه های بازیگوش همه جا همکاری نمیکنن چه برسه تو مدرسه ویادگیری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همسایمون خودشو و همسرش پزشکن و راجب هرچیزی با مشاور صحبت میکنن.پسرش نیمه اولی بود.با وجودیکه کامل ...

دختر منم کلاس زبان میره الان ترم ۲ هر ترم ۸ تا کتااب داره که باید پاس کنه کلمه ها انگلیسی هم مینویسه هوششم خوبه هرچیزی دخترعموش شعر و سوره یاد گرفته تو مهد اینم یاد گرفته اما دلهره دارم باز نمیدونم چرا

بنظرم بفرستی بهتره عادت میکنه به مدرسه تازه کلی بهش خوش میگذره👌من رفتم و واقعا برای مدرسه ام مشکلی نبود ولی داداشم نرفت ترسید اونم نیمه اولی بود مامانم لوسش کرد دیگه نفرستاد کلاس اولم نرفت از بس میترسید می‌گفت مامانم بشینه پیشش خلاصه دو سال کلاس اول خوند

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای نجات مادرم از پیوند کبد یه صلوات میفرستی؟🥺آن کس که مرا کراش خود پندارد کفرش به کنار عجب کراشی دارد😁⁦💁🏻‍♀️⁩تیر کنکورمه🥺✨بلوچم🩵!عاشق شیرینی نارگیلی و گلوریا هاردی😍🫀

دختر منم کلاس زبان میره الان ترم ۲ هر ترم ۸ تا کتااب داره که باید پاس کنه کلمه ها انگلیسی هم مینویسه ...

مشاور به اینا گفته اصلا کار به هوشش ندارم.

درک اجتماعی بچه رو مد نظر قرار میدن.

استرسی ک بهشون وارد میشع.

خب شما خودت تفاوت رفتار اجتماعی یه بچه ۶ساله با بچه ۵ ساله رو کامل متوجه میشی دیگه منظور همینه.

بعدم آرامش و موفقیت بچت مهمه یا اینکه بفرستی مدرسه با کلی مشکل و استرس!

خدایا شکرت
پیش ۱ همسرم نذاشت بذارمش پیش ۲ باید بره مهر ماه

خب ببين نميخوام ته دلت خالي كنم

من علت اينكه بچه هام رو مهد گذاشتم

اينكه تجربه كرده بودم بچه هاي ك اموزش زودتر شروع ميكنن

فرق داره با اونايي ك نكردن.اين حرف من نيست

فكت علمي داره..من به وضوح توي بچه هام ميبنم.

مدير مدرسه شونم هميشه ميگه.

بعد همه فكر ميكنن چون نيمه اولي هس براي اونه.

ولي ب اي اينه بچه شما به نسبت بچه هاي ك مهد ميرن

مهارت كمتري دارع..تا بياد راه بيقنه

شما فكر ميكني سخت و بلد نيست.در صورتي ك بچه فقط

اموزش نديده.

چون الان ٩٩ درصد بچه ها مهد ميرن،

الانم دير نشده، سال ديگه به مشكل ميخواي نخوري

ببرش كلاس.كارگاه و بزار مستقل باشه

جدايي تجربه كنه..وگرنه برات سخت ميشه

و فكر ميكني چون كوچيكه براي اونه

💕

منم نیمه اولی بودم اول مامانم پشیمون بود بعد جهشی هم خوندم بهتره یه سال زودتر به رشته مورد علاقش میرسه پشت کنکور بمونه هم اوکیه میشه یه دکتر جوونتر مهندس جوونتر

LOST IN THE OCEAN OF DARKNESS 🌊
من همسایمون خودشو و همسرش پزشکن و راجب هرچیزی با مشاور صحبت میکنن.پسرش نیمه اولی بود.با وجودیکه کامل ...

من تراپيست هستم ولي به اين موضوع اعتقاد ندارم.

جايي هم ذكر نشده🧐

ماما بازه سني در مراحل رشد داريم.يك عدد نداريم.

مثال سن ورود مدرسه بازه سني ٥ تا ٧ سال هست.

يعني هزاران تحقيق و بررسي شده

و اين به نتيجه رسيده ك در سن تفكر و تعقل و مهارت هاي

دست ورزي اماده كسب مهارت دانش هست.

يكي شايد ٥ سالگي برسه يكي شايد ٧ سالگي.

اما چون بچه ها قدرت اموزش بالايي دارن

توصيه به مهد كودك براي همين هست.مهارت اجتماعي كودك بالا ميره و فرقي ندارع ديگه اول بره يا دوم.

💕

بنظرم بفرستی بهتره عادت میکنه به مدرسه تازه کلی بهش خوش میگذره👌من رفتم و واقعا برای مدرسه ام مشکلی ...

من خودم کلاس اولی بودم اما قلدر بودم از پس خودم برمیومدم اما دخترم خیلی مهربووووووونه خیلی روحیش لطیفه خیلیییی

مشاور به اینا گفته اصلا کار به هوشش ندارم.درک اجتماعی بچه رو مد نظر قرار میدن.استرسی ک بهشون وارد می ...

ازنظر درک اجتماعی از دخترعموش که ۶ سالشه درکش خیلی بیشتره ماشالله تقصیر همسرمه که دو دلم مدام میگه بچست گناه داره بره پیش