2777
2789
رشتتت چیه؟

مدیریت کسب و کار

حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ای که بستی راه را در کوچه ها بر فاطمه/گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود💚کاربری دوممه. اسم کاربریم اشتباه شد😐💔🤦🏻‍♀️

جو بچه ها و دانشگاه افتضاحه افتضاحححححهمه فقط دنبال سیگار کشیدن و دختر پسر بازیسطح تدریس استادا متوس ...

واقعا بده اینجوری 

تو خودت برو بخون رفرنس های رشته ات رو برو بخون 

من دولتی خوندم خیلی سختگیری بود قشنگ هرروز هفته امتحان داشتیم هرروز دانشگاه بودیم امتحانا سخت و ...

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مدیریت کسب و کار

عزیزم رشتت که خوبه 

مدیریت رو خیلی جاها می‌خوان 

بیشتر هم حفظیه راحت میتونی چند تا کتاب بگیری بخونی خودت

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
مذهبی ای؟ چون میخواستم بگم اگه مذهبی ای حوزه میرفتی اونجا سطح علمیش خدایی بالایه من خواهرم اونجا درس ...

نه مذهبی نیستم

اما خیلی ساده‌ام، اصلا اهل این نیستم که بخوام با بچه ها تفریحی سیگار بکشم یا چیزی بخورم یا چه می‌دونم برم باهاشون بیرون و اکیپ پسرا و اینا

واسه همین کلا هیچ دوستی پیدا نکردم از وقتی رفتم دانشگاه

چهارتا بچه درس‌خون هم توی کلاسا نیست با اونا دوست شم

می‌خواستم حقوق بخونم، بابام نذاشت، حداقل حقوق می‌خوندم الان چهارتا قانون حالیم بود

حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ای که بستی راه را در کوچه ها بر فاطمه/گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود💚کاربری دوممه. اسم کاربریم اشتباه شد😐💔🤦🏻‍♀️

واقعا بده اینجوری تو خودت برو بخون رفرنس های رشته ات رو برو بخون من دولتی خوندم خیلی سختگیری بود قشن ...

اونقدر سختگیری هم خوب نیست

ولی حداقل مجبور میشی درس بخونی

اینجا کلا رو هواست

تازه من دانشگاه آزاد تهران درس می‌خونم وضعش اینه🥲

خیر سرم اگه واسه کنکورمی‌خوندم، حداقل الان می‌رفتم دانشگاه دولتی

عزیزم رشتت که خوبه مدیریت رو خیلی جاها می‌خوان بیشتر هم حفظیه راحت میتونی چند تا کتاب بگیری بخونی خو ...

اصلا دوسش ندارم

بابام مجبورم کرد برم

هیچ بار علمی نداره واسه‌م

اونقدر سختگیری هم خوب نیستولی حداقل مجبور میشی درس بخونیاینجا کلا رو هواستتازه من دانشگاه آزاد تهران ...

اره اونقدر سختگیری هم خوب نیست چهار سال نمیذاشتن نفس بکشیم ما 

ولی خودت خودخوان بخون کاری به بقیه نداشته باش 

نه مذهبی نیستماما خیلی ساده‌ام، اصلا اهل این نیستم که بخوام با بچه ها تفریحی سیگار بکشم یا چیزی بخور ...

ایشالا موفق باشی اما حوزه هم برات خیلی خوب بود عزیزم سطح علمی بالا.بدون هیچ هزینه فقط هزینه کتابارو میدادی و با کلی مزایای دیگه کاش میرفتی اونجا حداقل اگه رشتتو دوس نداری من لیسانس زبانم با سن 38 سال میخوام ایشالا تیر برم ازمون ورودی بدم خیلی ذوست دارم عربیم خوب شه