2777
2789
عنوان

واقعا واستون متاسفم

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 24 پست
هیچی داشتم درمورد پیشنهاد گل کشیدن ی پسره حرف میزدم زدن ترکوندن

😐😐😐وا پس این سایت واسه چیه؟فقط که واسه باردار ها نیست برای درد و دل هم هست تو گزینه نی نی سایت هست چقدر بیشعورن واقعااا

مسیحی ام🛐 (همون چشم آبی قبلی)

ولی خلاصه مواظب باش عزیزم 

اینا گرگن با رفاقت میان جلو طرف درگیر میکنن ...خوب که آلوده شد بعد پول میکشن ازش 

تو طلب کارش نیستی مجبورم نیستی باهاش بگردی این همه پسر سالم سَر تر از اون هستن  ارزشت بالا تر این حرفان با یه کله باز ساقی رفت آمد کنی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزدلم اگه برات مقدوره یک بار دیگه بگو هر کمکی از دستم بر بیاد برات انجام میدم🤍

فدای محببتتت عزیزم... ی پسره که روش کراش بودم و دوسه روزی بود باهاش چت میکردم اومده بود امشب بهم میگفت گل میکشی؟ گفتم نه گفت یعنی از دست منم نمیکشی؟ گفتم خودتم نمیزارم بکشی.. بعد بهش برخورد گفت میرم پیش کسی حرف از گل میزنم که خوشش بیاد نه تو.. راستش دلم به حال دل مهربون خودم سوخت من اول به اون گفتم نمیزارم خودتم بکشی اما متاسفانه اون داشت منو تحریک می‌کرد به گل کشیدن :) سنمونم کم نیست 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
فدای محببتتت عزیزم... ی پسره که روش کراش بودم و دوسه روزی بود باهاش چت میکردم اومده بود امشب بهم میگ ...

عزیزم اول اینکه رفتار شما خیلی خوب و شایسته بوده و توی اون موقعیت بهترین حرف رو زدی...از دست خودت ناراحت نباش مشخصه قلب مهربونی داره حواست بهش خیلی باشه:)❤️‍🩹

دوم اینکه اون پسر اگه دوستت می‌داشت کنارت گل نمی‌کشید یا حداقل بهت تعارف نمی‌کرد اگه تعارف هم میکرد و تو قبول نمی‌کردی نمی‌گفت میرم پیش کسی که...راست میگن آدما میرن سمت لیاقتشون...

لیاقتت خیلی بالاتر از این حرفاست چون به بهونه اینکه عاشقشم و نمی‌خوام دلشو بشکنم از دستش قبول نکردی و مطمئنم توی خانواده با اصالتی بزرگ شدی🤍

به نظرم این پسر به خودش امشب خیانت کرد و کسی رو رنجوند و از دست داد که واقعا عاشقش بود...و یک لطف بزرگی در حق تو کرد که روی واقعیشو بهت نشون داد...

اگه بخوای میتونی یک فرصت دوباره بهش بدی اما اینو بدون کسی که واقعا بخوادت بهت گل تعارف نمیکنه...کسی که بخوادت به خودش آسیب نمیزنه چون می‌دونه یک نفر با هر آسیب کوچیکی که بهش وارد میشه کلی نگرانش میشه...

بهش پیام بده و ناراحتیتو بهش نشون بده بعدم دیگه جوابشو نده چون توی این دوره زمونه دخترای خوبی مثل تو خیلی کم پیدا میشن پس نزار قلبت با آدمای کثیف آلوده به سیاهی بشه🌚🫂

اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️‍🩹

😐😐😐وا پس این سایت واسه چیه؟فقط که واسه باردار ها نیست برای درد و دل هم هست تو گزینه نی نی سایت هس ...

خیلی ناراحت شدم حالم بد بود دلم شکسته بود زدن ترکوندن 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
عزیزم اول اینکه رفتار شما خیلی خوب و شایسته بوده و توی اون موقعیت بهترین حرف رو زدی...از دست خودت نا ...

الهی بگردمت اینقدر خشگل بام حرف زدی :) عزیزمنی تو آدمایی مثل توام خیلی کمن که اینجوری وقت بزارن واسه کسی که نمیشناسنش و آرومش کنن باحرفات ی حس آرامش گرفتم امیدوارم این آرامش هرجا لازم داشتی یجوری واست جبران بشه ❤️:) 

آره راست میگی لیاقت اینا یکیه مثل خودشون که باهاشون بشینه گل بکشه ن کسی که تازه واسشون مثل ی مادر مهربون نگران بشه و دلسوزی کنه 🙂خداروشکر شناختمش همین اول واگرنه اگه رابطه جدی تر میشد من آسیب بیشتری میدیدم :) 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
الهی بگردمت اینقدر خشگل بام حرف زدی :) عزیزمنی تو آدمایی مثل توام خیلی کمن که اینجوری وقت بزارن واسه ...

مرسی گلی کلی حس خوب بهم دادی...خوشحالم که ارزش خودت رو فهمیدی...ممنونم بابت دعای قشنگت عزیزدلم امیدوارم همیشه به دور از آدم های سمی باشی🥹🤍

اینکه فهمیدی اشتباه بزرگی رو مرتکب شده که از دستت داده برام خیلی خوشحال کنندست چون تو دختری و همجنس خودم نمی‌خوام آسیبی ببینی از طرف یک پسرمریض🌚🫂

اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️‍🩹

مرسی گلی کلی حس خوب بهم دادی...خوشحالم که ارزش خودت رو فهمیدی...ممنونم بابت دعای قشنگت عزیزدلم امیدو ...

عزیزمنی تو امیدوارم خودتم گیر آدمای نامرد نیوفتی هیچوقتم غم به دلت سر نزنه :) دختر مهربون ❤️😘

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
عزیزمنی تو امیدوارم خودتم گیر آدمای نامرد نیوفتی هیچوقتم غم به دلت سر نزنه :) دختر مهربون ❤️😘

عاشقتم دختر🫂🤍