2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله میشه عزیزمالبته بستگی به معرفت و مرام طرف داره

به نظر من اینها طبیعی است و برای برای فطرت انسانه

این مهمه که وقتی دیدی کمتر شده تلاش داشته باشی بیشتر کنی احساساتت رو و سعی کنی با همون طرف دوباره همون احساسات رو تجربه کنی نه این که بری سراغ بعدی.

به یاد این اهنگ از قمیشی افتادم "این حقیقت است كه از دل برود هر آنكه از دیده رود"

متاسفانه همینطور هست، مگر اینکه اون حس و علاقه عمیق و واقعی باشه،  مثل عشق والدین و فرزند که با دوری سرد نمیشه.‌‌...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
به یاد این اهنگ از قمیشی افتادم "این حقیقت است كه از دل برود هر آنكه از دیده رود"متاسفانه همینطور هس ...

البته که کم شدن شدت و شور و شوق بعد یه مدت طبیعیه و نباید بخاطرش کل رابطه رو بهم زد .

البته که کم شدن شدت و شور و شوق بعد یه مدت طبیعیه و نباید بخاطرش کل رابطه رو بهم زد .

شاید بهتره بگیم از رابطه به رابطه این قضیه فرق می کنه. در واقع روابط انسانی اونقدر پیچیده هستند که نمیشه کلی در مورد همه نظر داد. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم