2777
2789
بلاتکلیفی عزیزمخودتم نمیدونی داری چکار میکنی یا چه کاری درسته و دچار روزمرگی شدیدی هستی

بعد عزیزم خواب میبینم توخونمون یه روده یه آقا خشمگین ایستاده جلوش توش پر از ماره همه رنگ همشم خواب استخرهای عجیب وپر آب میبینم

سآیت دایی ابراهیم بخون عزیزمجواب سوالاتت اونجاست اکثراو البته گوگلمثلا همین ایه الکرسی خوندنش باعث م ...

خیلی یه نفر اذیتم میکنه 

دلم میخواد خفش کنم

از بس تیکه های بد میندازه و یا اینکه پوز میده

خستم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره واقعا دلیل منطقی ای بود.خودت فکرکن ی موجود عجیب یا یه دنیای عجیب ببینی بعد نتونی ثابت کنی چون بق ...

عزیزم اسکیزوفرنی علت زیستی داره

حالا البته حرف شمام تا حدودی درسته🌹

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
واقعا؟🥲🥲یه سوال دیگه با انرژی میشه کاری کرد که یهه نفر خیلی اذیتم میکنه زبانی تیکه کنایهمیشه با ان ...

شما وقتی مدیتیشن کنی و سعی کنی ارتعاشتو ببری بالا قطعا کم کم ازتون حس خوبی میگیرن 

بحث همون انرژی مثبته

ینی ازت انرژی مثبت دریافت کنن قطعا این حرفا و حدیث ها به مرور کمتر میشه

متاهل🧸

اره اکثرا میگن ما امام زمانیم یا ی ادم مهم هستیم و اینجور حرفا

به قول استاد هاشمی که میگفت جناب امام زمان ما هم میدانیم شما چه میکشید !🤭 من چون به فلسفه علاقه دارم از این امام زمانا زیاد دیدم دورو ورم😅

بعد عزیزم خواب میبینم توخونمون یه روده یه آقا خشمگین ایستاده جلوش توش پر از ماره همه رنگ همشم خواب ا ...

اینا همش نشونه بلاتکلیفی هست

اگر در توانته و میتونی برو حستو به کراشت بگو اوکی میشی 

احتمالا تو قضیه کراشت نذر و نیاز هم داشتی

خیلی یه نفر اذیتم میکنه دلم میخواد خفش کنماز بس تیکه های بد میندازه و یا اینکه پوز میدهخستم

مطمئن باش چون خودش داره منفجر میشه از حسادت می خواد تو هم مثل خودش به این حالت رقت بار دچار بشی ! شک نکن !

اینا همش نشونه بلاتکلیفی هستاگر در توانته و میتونی برو حستو به کراشت بگو اوکی میشی احتمالا تو قضیه ک ...

نه روز اولی که حتی روش کراشم نداشتم خوابشو دیدم اون آستوریاس لایک کرد منم ازش خوشم اومد

بچه ها کسی بلده کاربر چشم آبیشونم رو تگ کنه بی زحمت؟

من هرکاری میکنم نمیشه

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
شما مذهبی هستی عزیزم؟بنظرتون دعا راسته؟مثلا دعاهای قرآنی واینا بنویسم واسه حذف دشمناینا واقعیه؟

دشمن داری عزیزم؟ی راه حل بهت میگم رد خور نداره

۷ روز انجام بده موقع اذان ،فقط روز اول ک شرو میکنی قمر درعقرب نباشه، پریودهم نباشی

روزای بعد مهم نیس ک نحس باشه یا پریود باشی فقط روز اول مهمه

دم اذان وضوبگیر نمازو بخون بعد زیارت عاشورا،دعای علقمه رو از ته دل بخون و بخدا بگو دشمناتو دفع کنه و اونارو بخودشون گرفتار کنه،و واگذارکن ب خدا، بعد از علقمه دعای معراج رو بخون،

و دوباره حاجتتو بخواه، ۷ روز این کارو بکن بعد ب یک ماه نرسیده ببین چ بلایی سرشون میاد،خدا ب بدترین شکل سزاشون رو میده

البته اگه واقعا حق با شماست

وگرنه نخون