2777
2789

شوهرم یه خونه پسندیده قراره برم نگا کنم 

بهم میگه تو میری کجا تو واسه چیته بری نگا کنی این وقت شب. پسره پسندیده تو دیگه چی میگی😐😐😐😐

رفاقت با خدا خیلی قشنگه، رهات نمیکنه حتی اگه ازت بیمعرفتی ببینه! 🥲🕋🕊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهرعقدیته یا نامزدته؟

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

عقد

مامانا کلا خیییلی حساسن

میترسه یهو اونجا..‌.😂😂😂

خب یکی نیس بگه دیگه شوهرشه چه اشکالی داره😂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

خانومایی که عکس گذاشتن سایت وقیح توی اینستا عکس 382 نفر تون و با کاربری پست کرده من سقف تاپیکام پر شده مجبورم اینجا بگم ببخشید اسی

کسایی که عکس گذاشتن پیگیری کنن

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

برو مامانت اشتباه میگه مهم تو هستی قراره اونجا زندگی کنی

قرار نیس بخریم قراره کرایه نشین باشیم  بنظرت ممکنه بخاطر همین گفته باشه تو واسه چیته بری؟ 

مامانا کلا خیییلی حساسنمیترسه یهو اونجا..‌.😂😂😂خب یکی نیس بگه دیگه شوهرشه چه اشکالی داره😂

خاهرمو داد همراهم 🤣

خاهرمو داد همراهم 🤣

😂😂😂