2777
2789
شرایط مهیاسمنتهی اینو میخواستن زن بدن ک داستان درست کرد چون با من بوده سر این مشکلاتی تو خانوادش پیش ...

عب ندارع تا عید دختر خوبی باش با پسر چت نکن . عید بهش بگو اومدی اومدی نیومد هم بزن بلاکش کن چون بیشتر بشه تایم دوستی وابسته میشی بدجور

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عب ندارع تا عید دختر خوبی باش با پسر چت نکن . عید بهش بگو اومدی اومدی نیومد هم بزن بلاکش کن چون بیشت ...

الانم وابسته شدم دیگه🥲🥲🤣

تا عید باشم نیاد ک بازم اذیت میشم 

ممکنه باز چرت پرت بگه 

تورو کی با خانوادش آشنا کرد ؟

من همون اوایل بود ننش منو دید داداشش ک از همون اول آشنایی میدید منو ب ابجیاشم گفته بود ولی باهاشون حرف نزده بودم امروز با آبجی بزرگش تلفنی حرف زدم تو عید هم با آبجی کوچیکش

من معتقدم آدمی که بهت علاقه داشته باشه تو همون ۴ ماه هم از انتخابش مطمئن میشه. اختلاف سنی‌تون هم بنظ ...

عزیزم منطقی نیست

تازه طرف ۳۵ سالشه قطعا خیلی محتاط‌تره

تو ۴ ماه چطوری ازدواج کنی با طرف اخه