2777
2789

بچها ما هروقت بحثمون میشه شوهرم اینو میگه😐

میگ اگ خوب بودن میرفتی بهشون باز من از همشون بهتر بودم مخصوصن اگ ی نفر ازش جلو من و خودش تعریف کنه بدتر ب خودش مغرور میشه..ولی اگ ی نفر از من تعریف کنه اصن ب خودش نمیگیره خودشو میزنه ب اون راه کلن

وقتی اینقد خودشو بالا میگیره من واقعا اعتماد ب نفسم میاد پایین حس میکنم ازش کمترم چ لحاظ اجتماعی چ ظاهری...درحالی ک ظاهر شوهرم خیلییی معمولیه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم فکر میکنم همسرتون احساس خودکم بینی داره و میخواد اینطور جبران کنه، اتفاقا این حرف یعنی اعتماد ...

والا تاحالا ک خودشو یجور نشون نداده ک بخاد خودشو کم ببینه نمیدونم شایدم بقول شما جلوی من اینجور میگ ک خودشو بالا ببره 

عاخه من ازش تعریف کنم دیگ فک میکنه واقعا ی خبرایی هست و کلن دگ منو ادم حساب نکنه😂😂اینجوری نمیشع؟

معمولا این حس خودشیفتگی و احساس برتر بودن رو کسایی دارن که درونشون ضعف شدیدی وجود داره با این سعی میکنن جبرانش کنن یا اطرافیان رو کوچیک کنن که زیاد اون ضعفو درونش حس نکنه و اینکه واقعا رابطه سمیه که با پارنترت وارد رقابت شی 

کاربری دست دونفره دوستان😊🙏🏻

مشخصه ک شما از همسرتون بالاتر هستین و ایشون اصلاااا اعتماد بنفس نداره و بخاطر ترسش مدام سعی میکنه خودش رو بالاتر از شما نشون بده

ب هیچ عنوان بازی نخور و حساس نشو

هر وقت چیزی گفت ی نگاه معنی دار بکن تو چشاش بعد ی لبخند بزن و سرتو ب ی کار دیگه گرم کن 

والا تاحالا ک خودشو یجور نشون نداده ک بخاد خودشو کم ببینه نمیدونم شایدم بقول شما جلوی من اینجور میگ ...

تعریفی نکن فعلا ازش باید یه مدت بگذره 

کاربری دست دونفره دوستان😊🙏🏻

معمولا این حس خودشیفتگی و احساس برتر بودن رو کسایی دارن که درونشون ضعف شدیدی وجود داره با این سعی می ...

باید چیکار کنم ضعف درونش از بین بره؟یا چیکار کنم ک بفهمه ک قرار نیست ثابت کنیم کی بهترع ما داریم زندگی میکنیم باهم

مشخصه ک شما از همسرتون بالاتر هستین و ایشون اصلاااا اعتماد بنفس نداره و بخاطر ترسش مدام سعی میکنه خو ...

ممنون عزیزم لطف داری 

من نمیگم خوشگلم یا خیلی بالاترم ولی ببین دقیقا شوهرم همیشع بحثمون ک میشه میاد منو تخریب میکنه با حرفاش یعنی از همه لحاظ بهم توهین میکنه چ اخلاقی چ ظاهری چ اجتماعی بعد از خودش تعریف میکنه

والا تاحالا ک خودشو یجور نشون نداده ک بخاد خودشو کم ببینه نمیدونم شایدم بقول شما جلوی من اینجور میگ ...

تا حالا ازش تعریف کردی؟ مثلا بگی خداروشکر که همسرمی

یا چه همسر خوبی دارم ، خدا خیلی منو دوست داشته که همسر خوبی شبیه تو بهم داده و...

به نظرم همسرت منتظر شنیدن این چیزاست

این روش هم امتحان کن