2777
2789

تو خودت شناختت ازش کامل شده بود؟

وقتی به خانواده معرفی میکنی همه چیز جدی میشه.

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اولا زود گفتی راست میگه دوما خانوادم مذهبین یعنی نمیخوام بگیرمت ۳۵ تا ۲۳ هم خیلی زیاده بگیر ...

ماهم خانواده مذهبی هستیم 

برادرم با دختری اشنا شد و گفت

فشار ها روش هزار برابر شد

مادر هی بهش میگفت بریم خواستگاری زشته اینا

پدرم کلی تحقیق الکی کرد خانواده مذهبی سخته

تو خودت شناختت ازش کامل شده بود؟وقتی به خانواده معرفی میکنی همه چیز جدی میشه.

من کلا الان نمیخوام ازدواج کنم ۳/۴ سال دیگه میخوام ازدواج کنم فقط میخواستم منم ب خانوادش معرفی کنه 

نه واقعا منم شناختی آنچنان ندارم ازش 

عزیزم اصلا اختلاف سنیتون مناسب هم نیستش این آقا براش خانم ۲۹.۲۸ به بالا مناسبه

با آدمای همسطح خودتون آشنا بشید حالا چه سنی چه کاری چه تحصیلی

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..

من تقریبا همسن ت ام دوس پسرتم اندازه دوس پسر منه. منتها من الان یکسال و ۴ ماهه ک باهاش تو رابطم . اگه شرایطش محیاس و خدتم واقعن ازدواجی هستی ک خب باید حداقلش ب خانواده معرفیت میکرد . چون اون الان سنش ۳۵ هست و نباید بترسه بالاخره سنی ازش گذشته . خانواده ی دوس پسرم منو میشناسن‌ من با همشون پدر ، مادر ، خواهراش صحبت کردم . مامان منم اونو میشناسه و بهم پیام میدن

کارخوبی کردی چه معنی ای داره قبل ازدواج تو رابطه باشین فوقش باید دوماه اونم برای اشنایی تازه زیادم ه ...

من با رابطه قبل ازدواج مشکلی ندارم تاحالا با ادمای زیادی هم رفتم اومدم ولی مثل این نبوده ک همچین بگم 

از این خوشم اومده بود

پسرا کلا دیرتر از دخترا اعتماد میکنن و منطقی ترنوقتی چهارماه نشده چت تورو با یه پسرم دیده چرا باید ج ...

من ک کلا برعکسش رو دیدم 

پسرا خیلی کم میشه ک کسی رو برای ازدواج بخوان اگه هم بخوان تو همون ۴ ماه تصمیمشونو میگیرن

ماهم خانواده مذهبی هستیم برادرم با دختری اشنا شد و گفتفشار ها روش هزار برابر شدمادر هی بهش میگفت بری ...

شما ادم حسابی  بودین 

در صد بالایی  وقتی میگن  خانوادم مذهبی  هستن نمیتونم بگم  

یعتی مادرم باید برام دختر انتخاب  کنه . تو رو معرفی  نمیکنم

.
من تقریبا همسن ت ام دوس پسرتم اندازه دوس پسر منه. منتها من الان یکسال و ۴ ماهه ک باهاش تو رابطم . اگ ...

شرایط مهیاس

منتهی اینو میخواستن زن بدن ک داستان درست کرد چون با من بوده 

سر این مشکلاتی تو خانوادش پیش اومد 

مشکل ذیگه اینه گوشیمو چک کرده 

کار درستی کردی ب نظرم اگه مذهبی بود خانوادش و واقعا قصدش ازدواج بود می رفت تو رو معرفی می‌کرد زیر ...

سلام میشه تاپیک آخر منم بخونید راهنمایی کنید 

نمیدونم چیکار کنم کسی ام‌راهنمایی نکرد

من بغیر دوست پسرم با بقیه پسرا هم دوست بودم باهاشون میرفتم بیرون اما پیش این یکی همه چتامو میپاکیدم ...

اینستامو هک کرده بوده 🥲🥲 

دیگه راهی ندارم تموم کردم باهاش 

اگه آدم بود دوباره خودش میومد سمتم 

اومد‌ولی کرت و پرت گفت چتامو ب روم آورد