2777
2789
عنوان

کسی بوده خیانتو ببخشه بیاید از تجربباتتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 94 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ب زنی ک شوهرم باهاش بهم خیانت کرد پیام دادممیدونی چی گفت؟ گفت ببین چ مشکلی داری ک شوهرت اینکارو ک ...

بزرگترین اشتباهتون رو در رو شدن با کسیه باهاش بهتون خیانت شده نباید این کاررو انجام میدادین 

وضع همسرم خانواده همسرم خیلی خوبههرچی هم میخواستم دوبرابر میریختن پام.. همشی مال و ثروت دنیا نیست ای ...

پس حق طلاق وحضانت بچه آینده رو برید بهتون بده بعد ببخشیدش اینو از من بشنوید اگه راحت ببخشید خیلی راحت تکرار میکنه

من ب زنی ک شوهرم باهاش بهم خیانت کرد پیام دادممیدونی چی گفت؟ گفت ببین چ مشکلی داری ک شوهرت اینکارو ک ...

میبینه شک نکن براتون بگم چه بلایی سر همسرم و حانوادش اومد خدا بزرگه خیلی بزرگه فقط صبرش زیاد شاید یه روز داستانش رو نوشتم

دقیقااا هرادمی حق زندگی داره منم به این باور رسیده بودم حرف مردمو کنار بزنم و برا خودم زندگی کنم بچه ...

اصلا نبخش بنظر من بعد دو ماه اومده اینو بدون قبل اینکع تو بفهمی اصلا پشیمون نبوده حتی حاظر شده بخاطر شخص سوم دو ماه از شما دور باشه اینکه روم نشد بیامو اینا بهونست اینا سه تا خطی ک نوشتم برا من تجربه شده دو سال طول کشید تا بفهمم با یه بچه جدا شدم 

اخلاقش اوکیه الان؟ ببخشید میپرسم و از این لفظ استفاده میکنم دیگه هرز نمیپره؟؟

اره خوبه خدا رو شکر.نه حواسش هست.البته مرد خوبیه خیانتش هم در حد چت بود.واقعا برام غیر قابل باور بود یه روز این کارو بکنه

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
برید پیش تراپست خیلی کمکتون میکنه نمیگم فراموش میکنید اما آتیش تندتون میخوابه

مشکل اینجاست که خیلی سرم شلوغه.یه بار هم نوبت گرفتم متاسفانه دکتر نیومد.وعی باید حتما برم چون واقعا خوب نیستم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت