2777
2789
عنوان

خزترین کاری ک تو بلوغ انجام دادید چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 2904 بازدید | 156 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زردچوبه میزدم صورتم پشمام بریزه زرد میشدم رنگ آب هویج دانشگاه هم سیبیلام رو دکلره میکردم یکبار یه پس ...

دکلره که مال ۲۵ سال پیش بود شما چند سالته مگه

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
من الانم فرق وسط دارم مونده به چهرت بیاد یا ن

منم دارم با موی مشکی خیلی ناز میشه

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
دکلره که مال ۲۵ سال پیش بود شما چند سالته مگه

۳۰ سالمه 

کجا ۲۵ سال پیش بود بابا ما نسل به نسل خا زمانی که ازدواج کردیم دکلره کردیم

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

اوایل عقد صدامو یکم برای همسرم نازک میکردم بعدش بهم گفت درست باش 😑🤣 یادم میاد دلم زمین دهن باز کنه منو ببلعه

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من مثل خار گلی در پسِ هر باد نگهبان توام 🤱🏻🤭تیکر کنکور شاید شد اینبار🌱

۳۰ سالمه کجا ۲۵ سال پیش بود بابا ما نسل به نسل خا زمانی که ازدواج کردیم دکلره کردیم

واقعا الان دیگه لیزر و ...

حتما موهای صورتتون نازک و کم پشته

بتس فن بودم 🤮استایل کی پاپ میزدم 🤢

بی تی اس؟

پریاهستم🌸دختری از شمال با ریشه‌های ترک. زیبایی‌ام از ترکیب دلربایی شمالی و جذابیت ترک‌ها نشأت می‌گیرد. لبخندم گرمای دل‌انگیز فرهنگ‌های مختلف را به همراه می‌آورد. هر روز با افتخار از هویت دوگانه‌ام الهام می‌گیرم و به آن می‌بالم.                 

۳۰ سالمه کجا ۲۵ سال پیش بود بابا ما نسل به نسل خا زمانی که ازدواج کردیم دکلره کردیم

واقعا ۵ تا بچه داری😃😃😃

زردچوبه میزدم صورتم پشمام بریزه زرد میشدم رنگ آب هویج دانشگاه هم سیبیلام رو دکلره میکردم یکبار یه پس ...

ینی چی سیبیلات دکلره میکردی 😂

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من مثل خار گلی در پسِ هر باد نگهبان توام 🤱🏻🤭تیکر کنکور شاید شد اینبار🌱

وای دختر🥲😅

پریاهستم🌸دختری از شمال با ریشه‌های ترک. زیبایی‌ام از ترکیب دلربایی شمالی و جذابیت ترک‌ها نشأت می‌گیرد. لبخندم گرمای دل‌انگیز فرهنگ‌های مختلف را به همراه می‌آورد. هر روز با افتخار از هویت دوگانه‌ام الهام می‌گیرم و به آن می‌بالم.                 

واقعا الان دیگه لیزر و ...حتما موهای صورتتون نازک و کم پشته

خودم اره خیلی کم موئم ولی دخترم نمیدونم به کی رفته به باباش اینا رفته احتمالا موی زائد زیاد داره گذاشتم مهمونی ها موی دستاشو بزنه عقده نشه واسش 

با این حال مامان بزرگم میگه صورتشو دکلره کن میگم مامان جان اول بچه ۸ ساله رو چطور دکلره کنم آخه دوم موهاش ضخیمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

وای دختر🥲😅

مامان بزرگم میگه واسه بچتم دکلره کن🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واقعا ۵ تا بچه داری😃😃😃

آره چه ربطی داره دست از سرم بردارید نهال و مهرسام که توی دلم خونه دارن ناخواسته بوددددد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای دختر🥲😅

باید میدید به خدا سرچ کن کارتون لوراکس شبیه اون شده بودم اومدم عکش بزارم نشد خودت سرچ کن😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40