2777
2789
عنوان

خزترین کاری ک تو بلوغ انجام دادید چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 2904 بازدید | 156 پست

سن بلوغ ک چه عرض کنم دانشجو بودم ۲۰ سالم بود بعد خیلی جدی فکر میکردم سبیل برداری یعنی خیلی بده ضد آفتاب میزدم با اون سبیل ها و دور چشمم نمیزدم الانم بهش فکر میکنم گریم میگیره تازه دو کیلو ابرو

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رژ لب قررررررررمز با سیبیلای سیاه🥲🤣 

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

با پشم سبیل و‌سط ابرو ارایش برنزه میکردم یه کلیپس اندازه بربری هم میزدم بالای سرمتازه با رز لب نارنج ...

اخ گفتییییی

اون موقع کلیپس مد بود 

تازه کلیپسی که من میزدم مو مصنوعی داشت بافته شده و بلندددد انقد که باهاش فاز نمیگرفتم 😂😂😂

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

خدا براتون حفظش کنه

مرسی مانا باشی😘

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
چه خوب . متاهلین ارتباط تون با شوهرتون چطوره حسنه هس😂

شیطونی ها...

آره که خوبه هرروز جلو بچه ها باباشون ماچ میکنم و قربون صدقش میرم تا کیف کنن🥰🤣

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

زردچوبه میزدم صورتم پشمام بریزه زرد میشدم رنگ آب هویج 

دانشگاه هم سیبیلام رو دکلره میکردم یکبار یه پسره بهم گفت گربه نارنجیییی

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

خاک تو سرم رژ ناااااارنجی رژ گونه نااارنجی با کلی ریش و پشم 

رژ یاسی انگار میت بودم 

سومین کاربریمه😐خیلی بیجا میکنم تو بحثای سیاسی دخالت کنم😂😂کاربری های قبلم برای سال ۹۷ و ۹۸ بودن بعد اون فقط خواننده خاموش بودم😁

یه کرم پودر سنگین میزدم سه درجه روشن تر از خودم اونم با سیبیل😑 داخل چشامو سیاااه میکردم 

فرق وسط باز میکردم محکم دم اسبی میبستم موهامم کم پشت ، قشنگ یه جاده باز میشد وسط کلم😂

مثل سریالهای ایرانی، یه مقنعه مشکی کردم تو یقه م. روش یه شال انداختممقنعه مدرسه م بود. بسی رنگ و رو ...

دقیقا منم همین کارو برا مدرسه انجام میدادم و عینک آفتابی میزدم همه میگفتن عههههه عینک افتابی زدهههه

یه شال تک رنگ آبی آسمونی می‌انداختم دور گردنم رو مقنعه چله تابستون 

خدا شفام بده😭😂

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

مدل موهای جلو سرم تیفوسی 🤣🤣🤣با کلی ژل و چسب 

خاک تو سر اسکلم

سومین کاربریمه😐خیلی بیجا میکنم تو بحثای سیاسی دخالت کنم😂😂کاربری های قبلم برای سال ۹۷ و ۹۸ بودن بعد اون فقط خواننده خاموش بودم😁