2777
2789
بنظرم دل تو بیشتر سیاهه من مگه اندام این خانم دیددمم خودش میگه چون درضمن خودمم لاغرمم فقط علاقه داری ...

همین که میگی چوب کبریت شاید دلش بشکنه حرف قشنگی نبود

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ده کیلو تو شش هفت ماه اضافه کردم ولی آسون‌نبود واینکه بزرگ‌ترین‌حماقت عمرم بود و آبش کردم بسختی

من سیپروهپتادین میخوردم یه روز درمیان بمدت دوماه 

شیر محلی فراوون ، جوانه گندم، برنج،مرغ کیک خونگی زیااااااد

جارو برقی صنعتی شده بودم ولی یادم میاد از خودم متنفر میشم من کمبود وزن نداشتم انگار چشم خوردم اون حماقتو‌کر‌دم شما هم اگه کمبود وزن داری انجام‌بده

من شیر خشک ببلاک گرفتم روزی دو پیمونه دارم میخورم با جوانه گندم روزی ی قاشق ب نظرت ده کیلو تا عید می ...

شیر خشکو نمیدونم امتحان نکردم ولی جوانه گندم بدنیس ولی ده کیلو چاق نمیکنه فوقش ۵کیلو 

:))

من یه مدت صبح ساعت 7 بیدار میشدم صبحونه به زور هم شده مفصل میخوردم بعد تا اخر شب مدام گشنم میشد با ا ...

صبحا زود بیدارم میشم خودم ولی خب صبحانه اصلا نمیتکنم زیاد بخورم حالت تهوع میگیرم 

باز نهار و شام بهتر میتونم بخورم 

من برنامه مانکنم نصب کردم میخوای نصب کن کالری شماری کن اینجوری انگیزه گرفتم ک ب کالری مورد نظر برسونم 

اگرم شیر خشک خوب بود میام بهت میگم

من ده کیلو تو شش هفت ماه اضافه کردم ولی آسون‌نبود واینکه بزرگ‌ترین‌حماقت عمرم بود و آبش کردم بسختیمن ...

سیپروهپتارین میخوردم اما وقتی قطع کردم برگشت ب قبل یعنی میگی دوباره بخورم؟

من ۳۷ کیلوام