2777
2789

آقا اصلا نمیخواستم براش هدیه بگیرم چون شاغل نیستم و دانشجوم گفتم خودمو بزنم کوچه علی چپ

ولی اون روز مادرم ۲ تومن داد به مادرم و ۲ تومنم داد به من گفت برو برا مادر بزرگت یه چیز بخر و باقی مانده شم واسه خودت 

بعد گفت واسه روز پدر ۲ تومنم میدم پدرت

منم گفتم خدایی زشته من کاری نکنم ۱ تومن تو حسابم بود دادم قاپ گوشی گرفتم ۱ تومن دادم به یه قاپ گوشی چرم

و پشیمون شدم چیزی تو کارتم نمونده فقط ۶۰ هزار تو کارتم موند

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دویست هزار دادم به قاب گوشی دارم میسوزم که چرا از دست فروشیا به قیمت ۱۴۰ نخریدم بعد تو رفتی ۱ تومن دادی به قاب گوشی؟

این همه وسلیه میتونستی بخری

Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار  وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین

میتونستی  یه  چیز  بهتر بخری

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
من دویست هزار دادم به قاب گوشی دارم میسوزم که چرا از دست فروشیا به قیمت ۱۴۰ نخریدم بعد تو رفتی ۱ توم ...

خیلی پشیمونم

بابا هرچی فکر کردم چیزی به مغزم نرسید براش بگیرم همه گرون گرون منم گفتم این یه هدیه باکلاسه تازه شناسنامه م داره

خیلی پشیمونمبابا هرچی فکر کردم چیزی به مغزم نرسید براش بگیرم همه گرون گرون منم گفتم این یه هدیه باکل ...

قاب گوشی شناس نامه داره؟🤣🤣🤣🤣🤣🤣

عطر

تیشرت

هودی

کفش

اینا بهتر نبودن؟

Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار  وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین