2777
2789
انتظار داشتم میگم چوب کبریت استیکر خنده بزاری چون خودت میدونی من تورو ندیدم گفتی لاغرم اینطوری گفتم ...

فداتشم اشکال نداره ببخشید تندی حرف زدم 

لحنتو متوجه نشدم♥️💋

سیپروهپتارین میخوردم اما وقتی قطع کردم برگشت ب قبل یعنی میگی دوباره بخورم؟من ۳۷ کیلوام

ببین عوارض داره راستش برای من‌عوارض خاصی نداشت یه روز درمیون بخور، باید حداقل روزی ۲۰۰۰ کالری یا بیشتر بخوری شیر محلی بگیر روزی دوسه لیوان یبار باخرما یبار جوانه گندم وعسل بخور

بیشتر غذای پلویی بخور مرغ وگوشت وماهی هم زیاد مصرف کن ترجیحا با دست بخور 😁تواینستا کلیپای موکبانگ ببین میلت به خوردن زیاد میشه 

در یک کلام باید مدام‌درحال خوردن باشی تو میتونی😘🤌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من شیر خشک ببلاک گرفتم روزی دو پیمونه دارم میخورم با جوانه گندم روزی ی قاشق ب نظرت ده کیلو تا عید می ...

ببین فقط باید بخوری.

تو باشگاه هم میگن حین ورزش همش بخور . چون بیشتر جذب بدنت میشه.

حالا من درگیر اینم چطور کمتر بخورم که چاق نشم.عادت دارم همش در حال خوردن باشم و خیلی بده.😞