2777
2789
عنوان

شوهر شمام اینطوره بیاین توروخدا

779 بازدید | 64 پست

بعد از رابطه تا یکی دوروز بی محلی میکنه شدیدا 

انگار میخواد نزدیکم نشه تا مجبور نشه دوباره کارش به حمام ختم بشه 

یا انگار جوری سیر شده که نمیخواد نزدیکم بشه 

اینم بگم از رابطه با من راضیه ها ولی...

خیلی رفتار بدیه 

انگار کارش راه افتاده و باید بی محلی کنه تا وقتی..

بعد فقط تو خونه آزاردهنده نیست 

یعنی مثلا میخوایم بریم بیرون یا مهمونی 

بین مردم انگار غریبه غریبه غریبه است 

نگاهم نمیکنه خودشم به ندیدن میزنه یا سخت جوابمو میده

یعنی چه مرگشه؟

حس میکنم اختلالی چیزی داره 

مثل عذاب وجدان بعد از رابطه یا دلزدگی 

یا نمیدونم چی

خودش انکار میکنه میگه نه بابا رفتارم اتفاقی اینطوری میشه

چی کار کنم 

خسته شدم از این رفتارش 

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه عجیب واقعا

به نظرم یه جای شخصیت یا روانش میلنگه اگه پایه ست برید روانشناسی روانکاوی چیزی

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

تو هم این جوری باش خوب. تا حدیش طبیعیه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
نه من همسرم بعدش مهربون تر میشه و خواسته هامو زودتر از قبل برآورده میکنه

عموما همینطورن

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

الان بهش بی محلی کردم تا حالش جا بیاد کلا بی محلی دوست داره آدم حسابش کردنی جوگیر میشه و فاصله میگیر ...

خب اگه این جوابه،همین راهو برو دیگه ،به قول معروف رگ خوابشه لابد