2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل سیستوسل رکتوسل

| مشاهده متن کامل بحث + 1504 بازدید | 42 پست
نقاهت ۲ ماه بعد هر بار دستشویی رفتن با سشوار خشک میکردمتوخونه دامن بدون لباس زیر نشستن و ایستادن طول ...

سعی میکنم رعایت کنم

ولس یه کم زیاد می ایستک

نشستنکه اصلا نمی تونم

از دیروز چند دقیقه فقط میشینم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دوتا زایمان طبیعی داشتم هر دو با آمپول فشار مشکلاتی برام‌ ب وجود اومد ک تشخیص دکتر رکتوسل و افتاد ...

سلام منم عمل دارم این ماه نیاز به راهنمایی دارم 

چند تا سوال دارم  میشه به من یه پیام بدید زنگ بزنم؟

093 79864106

سلام نیلوفر ابی

امیدوارم خوب باشی 

منم دو روزه عمل کردم یکم خونریزی واژینا دارم و موقع سر پا ایستادن حس درد و همون علائم قبل عمل رو دارم لطفا  راهنماییم کن طبیعیه یا نه؟؟؟

سلام نیلوفر ابیامیدوارم خوب باشی منم دو روزه عمل کردم یکم خونریزی واژینا دارم و موقع سر پا ایستادن ح ...

سلام عزیزم بسلامتی

آره همه ی اینها طبیعیه 

تا 4 روز فقط بخواب اصلا کاری نکن

سلام نیلوفر ابی

امیدوارم خوب باشی

منم ۱۰ روزه عمل کردم ولی الان دو روزه دل دارم دایم و کمی خونریزی شفاف ایا طبیعیه و اینکه انتی بیوتیک دکتر بهم نداد به شما چه انتی بیوتیکی داد؟

ممنون 

سلام نیلوفر ابیامیدوارم خوب باشیمنم ۱۰ روزه عمل کردم ولی الان دو روزه دل دارم دایم و کمی خونریزی شفا ...

سلام عزیزم قربونت بهتری؟

وا مگه میشه آنتی بیوتیک نده؟ بمن سفالکسین و مترونیدازول داد تا ده روز 

ترشح شفاف و درد طبیعیه تا چهل روز همه اینا طبیعیه 

خیلی ممنون خدا خیرت بده الهی از غصه داشتم میمردمدقبقا ترشحات خونی شفاف و دل درد مثل پریودی دارم انتی ...

خواهش میکنم عزیزم 

آره خون شفاف درد پریود طبیعیه

چکاپ بعد از عمل رفتی؟ دکتر چی گفت 

بخیه هات در چه وضعیتی؟

من بخیه هام دقیقا تا دوماه اذیتم کردن آخرم جذب نشدن کشیدمشون بااینکه جذبی بودن

خواهش میکنم عزیزم آره خون شفاف درد پریود طبیعیهچکاپ بعد از عمل رفتی؟ دکتر چی گفت بخیه هات در چه وضعی ...

هنوز دکترم بهم نوبت نداده هفته آینده باهاش نوبت دارم خدا رو شکر که طبیعیه خیلی غصه م بود منم در کل خیلی دیر زخم هام خوب میشه دو شب به پهلو خوابیدم خیلی اذیت شدم ولی طاق باز هم سخته🥲

الان چطوری خوبی خدا رو شکر؟؟ دیگه میتونی کارات رو انجام بدی؟

خیلی ممنون که پاسخ دادی