2777
2789
عنوان

شوهر شمام اینطوره بیاین توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 64 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه من همسرم بعدش مهربون تر میشه و خواسته هامو زودتر از قبل برآورده میکنه

شوهر منم اینطوره ولی فاصله هم میگیره مثلا موقع خواب دورتر میخوابه یا پشتشو میکنه... البته خودش علتشم گفت به قول اسی میخاد تحریک نشه بازم...😒

عزیزم من تو یه کتاب خودنم که طبیعیه. بعد رابطه زنها دوس دارن نوازش بشن و دوباره محبت ببینن اما مردا ...

بلافاصله رو اوکی هستم 

منظورم چندساعت و تا دوسه روزه

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

بلافاصله رو اوکی هستم منظورم چندساعت و تا دوسه روزه

تا چند ساعت طبیعیه. تا چند روزشو نمیدونم دیگه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

ببین مشکل کجاست اون بی محلی میکنه شمام بی محلی میکنی تعجبم ازاینایی که اینجا برات کف زدن بخاطر رفتارمتقابلت نی نی سایت سرزمین عجایبه واقعا

اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷
شوهر منم اینطوره ولی فاصله هم میگیره مثلا موقع خواب دورتر میخوابه یا پشتشو میکنه... البته خودش علتشم ...

عه واقعا خودش گفت؟

خب یعنی چی؟ 

حتما باید محبتشون به جای باریک ختم بشه؟

محبت خالص بدون منظور نمیشه بکنن؟

من همینو میگم شوهرم میگه نه بابا اینطوری نیست

ولی هزارجات دیدم حرف و رفتارش متناقضه و خودش علت رفتار شو تشخیص نمیده

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

دلیلش رو‌ یا حست ر‌و میشه توضیح بدی؟ ناخودآگاهش یا خودت تصمیم میگیری؟

ببین عزیزم من اصلا دلم نمیخواد حرفی از رابطه ی شب گذشته بزنه.جوری رفتار میکنم که حرفی از رابطه پیش نیاد نخواد رفتارهایی که تو اون لحظه داشتمو به روم بیاره، اینم بگم بطور ناخودآگاه اصلا یادم میره که شب گذشته یا چند ساعت پیش رابطه داشتیم.میدونم عجیبه ولی واقعیته.یا فکر میکنم اگر بعد از رابطه بیشتر بهش نزدیک بشم انگار ازم سو استفاده میشه.انگار پر رو میشه.فکر میکنه لاید خیلی بهم حال داده.

ببین اسی جان اینا احساسات من بود.احتمالا شوهر شما هم این مدلیه.اشکال نداره به دل نگیر اون دوست داره فقط مدلش فرق داره.همین

شوهر منم اینطوره ولی فاصله هم میگیره مثلا موقع خواب دورتر میخوابه یا پشتشو میکنه... البته خودش علتشم ...

چه حرفا

شوهر من بیشتر به من می‌چسبه به راند دوم و سوم میکشه

من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂