2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل سیستوسل رکتوسل

1504 بازدید | 42 پست

سلام خانوما من دو روزه عمل کردم میخوام تجربمو دراختیارتون بذارم 

اول از خانومایی ک‌از این عملشون‌مدت زیادی میگذره خواهش میکنم راهنماییم کنن مراقبتها و دوران نقاهتو.....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام 

منم تقریبا

مشکلاتی که شما داشتین رو دارم

دو تا زایمان طبیعی با وجود لگن تنگ

فقط یه سوال خیلی برام پیش میاد بعد عمل خودتون میتونید کارهاتون رو بکنید یا حتما باید کمکی باشه 

و چند روز بعدش کاملا مستقل میشید

ان شالله که عمل خوبی بوده باشه براتون

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
سلام  منم تقریبا مشکلاتی که شما داشتین رو دارم دو تا زایمان طبیعی با وجود لگن تنگ فقط یه سو ...

سلام عزیزم 

چون چهار روز اول سوند دارید و باید استراحت مطلق باسید حتما باید یه نفر کنارتون باشه 

از روز پنجم دردها و مراقبت‌ها در حد بعد زایمانه که اونم باز باید کارهای روزمره کاملا سبک انجام بدین تا دوماه بیشتر از دوکیلو بلند نکنید زیاد خم و راست نشید مدت زیادی نایستید 

ممنون از دعای خوبت

سلام عزیزم  چون چهار روز اول سوند دارید و باید استراحت مطلق باسید حتما باید یه نفر کنارتون باش ...

خیلی ممنون که زود جواب دادین

من شهر دور از خانواده هام واسه همین بیشتر دغدغم بعد عمل و همراه داشتنش

فعلا تا بزرگ شدن بچه ها دست نگه داشتم ببینم تا کی میتونم مقابله کنم

بعد ببخشید خودتون میتونید کارهای شخصی رو انجام بدید! یا نیاز به کمک دارین بعد برداشتن سوند!

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 

رودتون رو هم عمل کرده یعنی!

ببخشید من سوالام زیاده🤐

خدا خیرتون بده 💗

چه خوب این‌تاپیک رو زدین

و اطلاعات درست دادین

خیلی ممنون که زود جواب دادین من شهر دور از خانواده هام واسه همین بیشتر دغدغم بعد عمل و همراه داش ...

من همون زمان ک سوند داشتم تا دستشویی برای تخلیه سوند خودم میرفتم با احتیاط اما خب آشپزی و کارای خونه نه 

بعد از درآوردن سوند میتونم کمرمو ببندم با احتیاط  قدم بزنم توخونه و یکم کارای سبک ک نیاز ب خم و راست شدن ندارن انجام بدم حموم برم 

اما خب حتی اگه فکر میکنی میتونی بیشتر کاری انجام بدی نباید انجام بدی تا عمل نتیجه بده و بدنت آسیب نبینه 

عزیزم اگه همسرت همراهی نمیکنه برای مراقبتهای روزهای اول مخصوصا ماها ک بچه کوچیک داریم حتما خواهر یا مادر یا اقوام نزدیک بایدچهار روز پیشت باشن 

کارهای بچه هارو بکنه غذا درست کنه بهت داروهاتو بده وو بجز دسشویی رفتن از جات بلند نشی 

درکل عمل سنگینین مخصوصا ک چند عمل همزمان انجام دادم