2777
2789
عنوان

شوهر شمام اینطوره بیاین توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 64 پست
ببین مشکل کجاست اون بی محلی میکنه شمام بی محلی میکنی تعجبم ازاینایی که اینجا برات کف زدن بخاطر رفتار ...

عزیزم بعضی شخصیت ها ذاتا اینجورن کلا از چیزای دم دستی بدشون میاد عاشق اینن یکی محلشون نده و اینا تشنه تر بشن رفتار متفابل جوابه براشون

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

عزیزم بعضی شخصیت ها ذاتا اینجورن کلا از چیزای دم دستی بدشون میاد عاشق اینن یکی محلشون نده و اینا تشن ...

حرف شمادرست ولی شوهراسی بعدرابطه اینجورمیشه عزیزم پس حتما یک مشکلی هست حالا هورمونی یاهرچیز دیگه بنطرم چارش درمانه حالاچه بادکترعادی چه روانشناس اونیکه شما میگین همیشه همینطوره

اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عه واقعا خودش گفت؟خب یعنی چی؟ حتما باید محبتشون به جای باریک ختم بشه؟محبت خالص بدون منظور نمیشه بکنن ...

اره دقیقا ازش پرسیدم خودش گفت، میدونی مهربون میشه و چیزی بخوام میخره و...ولی تو موقع خلوت و تنهاییمون اونطوریه میگفت صبح زود باید پاشم و نمیتونم و... میدونی انگار نمیتونه سریع رابطه لازم میشه پیشگیری میکنه. منم بارها بهش گفتم اینطوری از رابطه باهاش بدم میاد ولی کار خودشو می‌کنه باز. انگار نمیتونه یه بوس و بغل بی منظور داشته باشه، اینم شانس ماست😒

ببین مشکل کجاست اون بی محلی میکنه شمام بی محلی میکنی تعجبم ازاینایی که اینجا برات کف زدن بخاطر رفتار ...

آخه من بارها شده با آرامش دعوتش میکنم بیا راجع بهش حرف بزنیم ببینم مشکل چیه 

کلا از حرف زدن فراری 

سریع میگه منظوری نذاشتم و تهش میگه ببخشید و‌آن شالله دیگه تکرار نمیشه 

آخه با ببخشید که مشکل حل نمیشه 

همیشه میگه دلیل خاصی نیست 

یا تو حتما حساس شدی 

ولی وقتی یه رفتاری هزاربار تکرار بشه اتفاقی نیست که! 

و به شدت هم جذب بی محلی میشه

منم اهلش نیستم ولی وقتی می بینم بانشاط و لبخند شدنی یا باهاش حرف میزنم یا محبت میکنم میره عقب و فاصله میگیره مجبور میشم بی محلی کنم

نمی‌چسبد بهش اما دوست داشتم فضای رابطه مون رفاقتی و راحت باشه 

نه که مجبور به بی محلی و ادا بشم

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

حرف شمادرست ولی شوهراسی بعدرابطه اینجورمیشه عزیزم پس حتما یک مشکلی هست حالا هورمونی یاهرچیز دیگه بنط ...

کلا بی محلی داره و از بی محلی من خوشش میاد 

ولی بعد از رابطه بی محلی هاش سر به فلک میذاره 

واقعا آزاردهنده است 

گفتم بپرسم ببینم‌کسی تجربه مشابه داره 

آره واقعا نیاز به درمان داره ولی مشاور خوب پیدا نمیکنم

غرور مردونگی میگیرتش😂😂😂نه بابا شما حساسیدوست داری همیشه مثل وقتی که نیاز داره باشه باهات اینا هم ...

نه نمیخوام‌حالا در اپن حد باشه ولی دیگه مثل بقال سرکوچه هم سرشو نندازه پایین که منو نبینه یا دستم بهش میخوره نکشه عقب🤣🤣

خداییش آدمها همدیگه رو‌دوست ندارن 

لازم دارن بیشتر

اسی فکرمیکنم شما گرمی و رابطه دوباره میخوای ایشون بدنش نمیکشه و این روی اعصابش تاثیر بد میزاره

نه رابطه دوباره نه 

مثلا بعدش داریم غذا میخوریم فیلم می بینیم یا رفتیم بیرون دستم بهش میخوره میکشه عقب 

یا باهاش حرف میزنم چشم ت‌و چشم نمیشه

اسی حتما ی جیزی هست که شما ازش غافلی

چی مثلا؟

یکی از چیزهایی که احتمال میدادم این بود که از بس تحریک میشه شاید نمیخواد تماس داشته باشه باهام 

اینم بگم به شدن تنبلیش میاد بره حموم 

و عی عقب میندازه و‌گاهی نمازش قضا میشه 

میگم شاید بخاطر اینه 

بهش میگم آخه حمام رفتن مردها که سختی نداره موهات هم که خیلی کوتاهه 

ما زنها میریم حموم موهامون بلنده شیو و ... هم طول میکشه و سشوار و ... 

دیگه سختیش برای چیه؟ 

میگه نه بابا ولی من می بینم دیگه 

مثلا ماه رمضون ها به شدت دوری میکنه

میگن شاید چون شب حموم رفتن سخته براش چون سحری هم پا نمیشه

یه بار روزه ش رفت