2777
2789
عنوان

کیا بعد از خیانت زندگیشون بهتر شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 111 پست
بنظرم هیچوقت بعد خیانت بهتر نمیشه چیزیایناییم ک میگن یه جور خود گول زدنه

منم همین فکر رو می کردم گاهی قبل از تلنگر خوردن انگار توهم خاصی داریم و بعد از اون تلنگر واقعیت برامون روشن میشه تازه اون موقع می فهمی باید خودت زندگیت رو بسازی . مثل خونه کاهگلی که با یه زلزله خفیف می ریزه و فکر میکنی بدبخت شدی اما میای و یه دونه ضدزلزله جاش میسازی . شاید هزینه و زحمت زیادی متحمل بشی و کلی وقت و هزینه و انرژی بذاری در عوضش ضدزلزله ش کردی . 

زندگی بعد از خیانت اینطوریه البته به شرطی که به هم قول بدیم تکرارش نکنیم و مهم تر از اون دیگه یادآوریش نکنیم .

وگرنه اونی هم که تابحال خیانت نکرده و خیانت ندیده واکسنش رو نزده و هر لحظه ممکنه با یه زلزله خفیف از هم بپاشه .

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
برای من اتفاق افتاد وسعی کردیم رابطمون وبهتر کنیم وکردیم چون هر دومون اشتباه داشتیم قبل از خیانت وهم ...

دقیقا ما هم همینطور .الان احساس بهتری به زندگیمون دارم انگار چیزیو تا تهش رفتیم و فهمیدیم مجبوریم زندگیمون رو بسازیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا من تو اطرافیانم از هر ده تا خانم هشت تاشون خیانت دیدن حالا اون دو نفر هم که مثل من هستند احتمال ...

بله خیانت زیاد شده . نه واقعا چندان بهش فکر نمیکنم اما انگار ماهی یکی دو شب که نزدیک پریودمه مثل افسرده ها میشم و بهش فکر میکنم . 

من ازوقتی که خودموکنترل کردم سرگوشیش نرم آرامشمون بیشترشده هرچند وجود دخترمم بی تاثیر نبوده بابه دنی ...

خدا رو شکر الهی زندگیتون آرامش بگیره . بله بالاخره یا باید جدا شیم یا اگه موندیم اعتماد کنیم . موندن با شک و نصفه نیمه به درد نمیخوره

من خودمم چون خیانت عاطفی کردم و الان اصصصصلا دلم نمیخواد باز آرامش زندگیم به هم بریزه حس میکنم اونم ...

عزیزم باز خداروشکر شوهرت بهتون توجه میکن  شوهرم چندبار خیانت کرد جنسی چت یعنی اون چتا هم میتونستن به جنسی بشن پیش من لو میرفتن بعد من یکبار یه اقایی اومد تو پیوی منم جوابش دادم اونم در حد اینک چندسالته مجردی کارت چیه بعد پاک نکردم شوهرم دید فقط اینک سختگیر تر شد و البته بازم رفت سراغ خیانت 

عزیزم باز خداروشکر شوهرت بهتون توجه میکن شوهرم چندبار خیانت کرد جنسی چت یعنی اون چتا هم میتونستن به ...

ای وای متاسفم

متاسفانه خیلی از مردها همه چیو برای خودشون حق میدونن و برای زنها نه

منطقی بودن مرد خیلی مهمه

متاسفم امیدوارم خدا بهتون آرامش بده

ای وای متاسفممتاسفانه خیلی از مردها همه چیو برای خودشون حق میدونن و برای زنها نهمنطقی بودن مرد خیلی ...

برا همه منطقی هست جز من  نمیدونم واقعا دوستم داره یا نه به دوست داشتنش شک دارم بله بنظر اون خیانت زن و مرد باهم فرق داره متاسفانه طرز فکرش بده 

برا همه منطقی هست جز من نمیدونم واقعا دوستم داره یا نه به دوست داشتنش شک دارم بله بنظر اون خیانت زن ...

شاید دوستت داره اما مشکل روحی ای داره که نمیتونه پاکدامن باشه

شاید دوستت داره اما مشکل روحی ای داره که نمیتونه پاکدامن باشه

کمالگراس گاهی میگم یعنی این عذاب وجدان نمیگیرش چطور میتون حالا به نگاه کردن منم گیر میده😂اگه چشم به کسی بخوره بدش میاد

کمالگراس گاهی میگم یعنی این عذاب وجدان نمیگیرش چطور میتون حالا به نگاه کردن منم گیر میده😂اگه چشم به ...

خیانتکارها خیلی شکاکن خودشون

راستش منم اصلا بهش اعتماد ندارم میدونی چیه میگم اگه من بدمو مقایسم میکن با زنای دیگ پس این گیر دادنش ...

تو که خودت خیانت دیدی میتونی درک کنی چقدر سخته کسی دیگه رو بهت ترجیح بدن . حتی اگه خودشم خیانت کنه حتی اگه دوستتم نداشته باشه دلش نمیخواد بترسه که تو تحقیرش میکنی و یه مرد دیگه بدونه تو توی زندگی با اون تامین نیستی

تو که خودت خیانت دیدی میتونی درک کنی چقدر سخته کسی دیگه رو بهت ترجیح بدن . حتی اگه خودشم خیانت کنه ح ...

کاش جراتشو داشتم این حسی که بمن داده رو بهش میدادم راستش دیگه دوستش ندارم فقط وابسته اینک خرجمو میده پدر خوبی برا بچهاش

کاش جراتشو داشتم این حسی که بمن داده رو بهش میدادم راستش دیگه دوستش ندارم فقط وابسته اینک خرجمو میده ...

خیلی سخته بدون دوست داشتن ادامه بدی و باهاش پیر بشی و کنارش بمیری . شاید منتظری فرجی بشه

خیلی سخته بدون دوست داشتن ادامه بدی و باهاش پیر بشی و کنارش بمیری . شاید منتظری فرجی بشه

نه فرجی که نمیشه دیگه از دلم رفته ولی خب باهاش خوبم خوشو بش میکنم رابطه دارم گاهی وقتا که یه چیزی میشه میترسم که زندگیمو هم از دست بدم ولی خب دلم دیگ پیشش نیست