2777
2789
عنوان

کیا بعد از خیانت زندگیشون بهتر شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 111 پست
چند وقته؟؟ این نکبت توقع بخشش دارم هر سری پیام میده قهوه ایش میکنم باز از رو نمیره. با این کاراش بیش ...

چند ساله.پشیمون نیست‌ فقط زر میزنه چرت و پرت عاشقانه  زیاد میفرسه در کنارش خیانتم میکنه محل نمیدم.مریضه اصلا

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
چند ساله.پشیمون نیست‌ فقط زر میزنه چرت و پرت عاشقانه زیاد میفرسه در کنارش خیانتم میکنه محل نمیدم.مر ...

با هم هیچ رابطه ای ندارین؟؟ حرف میزنین؟؟؟؟؟ 

خدا کنه منم بتونم قوی باشم کاری باهاش نداشته باشم و به عنوان بابای بچم بتونم تحملش کنم 

دخترمم باهاش خوب نیست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با هم هیچ رابطه ای ندارین؟؟ حرف میزنین؟؟؟؟؟ خدا کنه منم بتونم قوی باشم کاری باهاش نداشته باشم و به ع ...

حرف ک نمیشه نزد بالاخره آدم کار داره خرید داره.رابطه نداریم گاها ماهی دوماهی یکبار شاید ک سرصدا نکنه.دخترامو اصلا قاطی نمیکنم ب باباشون بخوان تو بگن به شدت برخورد میکنم.این مشکل بین من و شوهرمه دیگه

حرف ک نمیشه نزد بالاخره آدم کار داره خرید داره.رابطه نداریم گاها ماهی دوماهی یکبار شاید ک سرصدا نکنه ...

دختر من خودش فهمید به شدت از باباش کینه گرفته چون همه پیاما و زنگا و عکساشون دید خیلی شوک بدی بود براش 

ولی من اصلا نمیتونم باهاش رابطه داشته باشم بره بغل زنای دیگه بعد بیاد با من 😭😭😭😭

دختر من خودش فهمید به شدت از باباش کینه گرفته چون همه پیاما و زنگا و عکساشون دید خیلی شوک بدی بود بر ...

احتمالا دخترت بزرگه عزیزم.دختر من ۹ سالشه.کاش نمیدید عزیزم.حق داره ناراحت باشه.گوشی مردا پر کثافته

آره 18سالشه

ای جانم.خداحفظش کنه خب حق داره.بچه نیست که.چی بگم.ولی کلا اگ امکان داره سعی کنید مجابش کنید ک مشکلات من و پدرت ب خودمون مربوطه و دخالتش ندید بالاخره احترام پدرش واجبه.گرچه همسر خوبی برای شما نیست

ای جانم.خداحفظش کنه خب حق داره.بچه نیست که.چی بگم.ولی کلا اگ امکان داره سعی کنید مجابش کنید ک مشکلات ...

متاسفانه پدر خوبی هم برا بچش نبوده. هیچ محبتی بهش نداشته

ولی درست میگین باید احترامش داشته باشه😮‍💨

برای من اتفاق افتاد وسعی کردیم رابطمون وبهتر کنیم وکردیم چون هر دومون اشتباه داشتیم قبل از خیانت وهمو درک نمی‌کردیم بعد از خیانت همو بیشتر شناختیم سرمون به سنگ خورد وفهمیدیم از هم چی میخوای بدون رودربایستی

والا من تو اطرافیانم از هر ده تا خانم هشت تاشون خیانت دیدن 

حالا اون دو نفر هم که مثل من هستند احتمالا شوهرشون زرنگ و هنوز لو نرفته همه هم دارند زندگی می کنند تعداد خانم هایی که به خاطر خیانت طلاق میگیرند خیلی کمه مخصوصا وقتی پای بچه وسط باشه 

من حس می کنم خیلی از مردها الان در حد چت و صحبت کردن و این چیزا خیانت دارند 

استارتر اگه تونستی ببخشی دیگه خودت رو اذیت نکن 

من ازوقتی که خودموکنترل کردم سرگوشیش نرم آرامشمون بیشترشده هرچند وجود دخترمم بی تاثیر نبوده بابه دنیااومدنش شک من برطرف شد اونم خیلی خوب شد الان سرگرم کارش شده خیلی خداباباشو حفظ کنه برامون مغازه خرید براش مشغولش کردالان بادوتابچه بنظرم خیلی خوبه درسته کم حرفه یامناسبتا چیزی نمیخره کلا ولی بازم خداروشکر

چی بگماخه دیگه اون قضیه فراموش نمیشه که...

فراموش نمیشه اما قطعا دردش کم میشه مخصوصا اینکه شوهرت خیلی آدم خوبی باشه تو همه ی موارد

ولی اگر شوهر آدم هر روز نمک رو زخم آدم بپاشه هر روز بخاطر خیانتش میخوای سربه تنش نباشه ومدام بهش سرکوفت میزنی

من ۱۰ سال پیش داداشمو از دست دادم بی شک هر کسی اعتقادش اینه این قضیه میتونه تلخ ترین اتفاق زندگی یه آدم باشه تا مدتها درد کشیدم اما الان وقتی یادم به داداشم میفته فقط خوبی‌اش میاد تو ذهنم یه لبخند نا خودآگاه میاد رو لبام ومیگم دردت به جونم یا میگم دورت بگردم الهی