2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا؟؟؟خیلی خوب قبول شدی که با میانگین ۳۰

خب معدل هم تاثیر داشت

تاثیر معدل و درصدا پنجاه پنجاه بود

علاوه بر اون سختی سوالات بالا رفته

با همین معدل با میانیگن 45-50 دندون قبول شدن

میانگین 30معدلم 19.5شهر رو اجازه بدید نگم بخاطر این سایتاما روزانه

عزیزم من ی سوال داشتم اینکه میگن درس هارو ترمیم کنید ولی معدل تغیر نمیکنه ینی چی:/پس چرا ترمیم کنیم

این چند سال اخیر بخاطر تاثیر معدل و بالا رفتن سطح کنکوردیگه لزومی به درصدای 90 به بالا نیسترتبه اول ...

اصلا از حیونا نمیترسی ؟؟؟

به دندون یه سگ دست بزنی نمیترسی🥺🥺

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
عزیزم من ی سوال داشتم اینکه میگن درس هارو ترمیم کنید ولی معدل تغیر نمیکنه ینی چی:/پس چرا ترمیم کنیم

بخاطر تاثیری که تو کنکور داره

که ترازتو بالا تر ببره

وگرنه معدل دیپلم تغییر نمیکنه

بخاطر تاثیری که تو کنکور دارهکه ترازتو بالا تر ببرهوگرنه معدل دیپلم تغییر نمیکنه

من کنکور امسال رو نرسیدم بخونم اصن میخاستم برم ازاد ولی دلم میخاد باز بخونم دومین ساله پشت کنکورم بنظرت بشینم بخونم برا ۴۰۵🙃

اصلا از حیونا نمیترسی ؟؟؟به دندون یه سگ دست بزنی نمیترسی🥺🥺

بچه که بودم فوبیای گربه داشتم😂

ولی الان دیگه خیلی نمی‌ترسم 

دامپزشکی اصول داره همینجوری که معاینه نمیکنن😂

مثلا گربه هایی که خیلی عصبی باشن پتو روشون میندازن و معاینه میکنن

معمولا دامپزشک ها یه دستیار هم دارن که حیوون رو براشون نگه داره تا معاینه کنن

البته علاقه شخصی من به اسبه و احتمالا بعد دوره عمومی وارد کارای تخصصی اسب بشم