2777
2789

۹درس فارسی تو نصف روز آخه اصلا جمع نمیشه یه سره دارم میخونم  ولی تموم نمیشه😖💔 تقصیر معلممونه ک اندازه ۴درس ک نداده بود اومد پی دی اف فرستاد 😑

وای من عربی دارممممم

ایشالا فردا ۲۰ میشی عزیزم

تو ام دعا کن نمره ی منم خوب بشه

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخ آخ بذار یه خاطر بگم بخندی 

خرداد برا امتحانای نهایی میرفتم امتحان فارسی داشتم بکووووووووووووب خوندم مثلا فکر کن ۱۶ ساعت اینا شاید خوندن تا صبحم بیدار بودم درس آخرو ولی کامل نرسیدم بخونم یعنی زجه میزدم کاش یه معجزه اتفاق بیوفته 

و افتاد رفتم سر جلسه هعی صندلیمو میگردم نیست 

اسمارو با شماره صندلی میزنن رو دیوار 

هعی گشتم نبود نشسته بودم گریه میکردم 

دادو هوار راه انداخته بودم میخواستم زنگ بزنم بابام بیاد دعوا 

که آخرش فهمیدم امتحانم فرداش بوده اون روز برای یازدهمی بوده 🤣

رفتم دوباره یه ده ساعت اینا خوندم جالبه باز تا صبح فرداش بیدار موندم 

امتحانو خوب دادم ولی از خستگی دو جا اینا حواس پرتی کردم ۱۹.۲۵ گرفتم که با توجه به ضریب ادبیات خیلی کمکم کرد 

خلاصه میگذره خاهررررر😅

آره اعصابم خیلی خورده ازش ما هر چقدر اعتراض می‌کنیم ب معلما ولی خب توجهی نمیکنن

آخی خیلی بده اینطور 

تو مدرسه ما معلما حرئت نفس کشیدن ندارن چون مدیر خیلی هوامون داره البته معلما هم دارن

مدرسه دولتی هستی ؟

انشاالله عالی بدی 🥺♥️

قربونت برم عزیز😘

امتحان من که خیلی خوب بود خداروشکر تو چطور دادی؟

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀