2777
2789
بچه که بودم فوبیای گربه داشتم😂ولی الان دیگه خیلی نمی‌ترسم دامپزشکی اصول داره همینجوری که معاینه نمی ...

عمومیتون چجوریه ؟؟؟

درباره انسانم هست یا همش حیونا

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من کنکور امسال رو نرسیدم بخونم اصن میخاستم برم ازاد ولی دلم میخاد باز بخونم دومین ساله پشت کنکورم بن ...

کنکور 405 احتمالا پایه دهم هم تاثیر داره و باید دهم رو امتحان بدی

اما البته تکلیف سازمان سنجش اصلا معلوم نیست

هر بار یه حرف میزنن

باید صبر کنی ببینی تکلیف کنکور 405 چطوریه 🥲

کنکور 405 احتمالا پایه دهم هم تاثیر داره و باید دهم رو امتحان بدیاما البته تکلیف سازمان سنجش اصلا مع ...

اره مشکلی ندارم با ترمیم پایه ها 

از الان تا اونموقع خیلیی وقت دارم اما حس میکنم خریته دلمم میخاد بخونم باز حسرت نشه

عمومیتون چجوریه ؟؟؟درباره انسانم هست یا همش حیونا

اصولا روابط حیوان و انسان جدا شدنی نیست 

بخاطر تغذیه و.....

دوره عمومی ما درباره حیوون های مختلفی میخونیم مثل گاو ، اسب، سگ، گربه ، پرنده ها ، ماهی ها و...

و از اونجایی که یه سری شباهتا هم هست 

ما مثلا راجب آناتومی انسان هم اطلاعات داریم 

من خودم نمونه سوالات پزشکی رو دیدم همشو می‌تونستم جواب بدم

یه سری درسا هم شامل بیماری های متقابل انسان و حیوانه

اره مشکلی ندارم با ترمیم پایه ها از الان تا اونموقع خیلیی وقت دارم اما حس میکنم خریته دلمم میخاد بخو ...

بنظرم وقتت کافیه 

اگه خوب بخونی و از تایمت درست استفاده کنی حتما تو همین کنکور 404 هم یه رشته خوب قبول میشی