2777
2789
تورو خدا بگو نمیدونی عکس منو گذاشته بود یا نه

یادم نمیاد عزیزم 

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای من دارم غش میکنم از استرس 😔تو عمرم یکبار عکسمو یکجا گذاشتم همونم پخش شد

ببین یه سری از این کاربرای توی سایت هستند از عکس‌های اسکرین شات می‌گیرن براش می‌فرستن توی همین تاپیکم یه بند خدایی گفت دیگه گفت یه گروهی تشکیل داده بودن ظاهراً توی ایتا این بنده خدا توی اون گروه عکسشو گذاشته گفت یه سری از کاربرای دیگه هم عکسشونو گذاشتن از اونجا اسکرین شات گرفتن و برای وقیح فرستادن خدا لعنتشون کنه واقعاً برای خیلیا مهمه واقعاً اینکه عکسشون جایی نباشه یه سری خانواده حساسی دارن شوهر حساسی دارن نمی‌دونم واقعاً چی بگم

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

ببین یه سری از این کاربرای توی سایت هستند از عکس‌های اسکرین شات می‌گیرن براش می‌فرستن توی همین تاپیک ...

عزیزم تو چجوری فالوورش شدی؟ 

قصد تهمتی چیزی ندارماااا 

فقط میگم تو هم عکسی چیزی دادی؟ 

کاربری دست دو نفره / جواب کاربر های عقده ای و بی شخصیت داده نمیشود. هرچی دلمون خاس میگیم و میزنیم به شما دوست عزیز هم هیچ ربطی ندارع اوکی؟ نپیچ که بد میپیچیم بت 🤙🤝

کی عکسمو گذاشته بود

ببین عکساتو که تازه گذاشته اون عکسی رو ازت گذاشته که شلوار لی پوشیدی یه کمربند سفید بستی موهات چتریه یه دونه گیره تق تقی هم زدی

عزیزم تو چجوری فالوورش شدی؟ قصد تهمتی چیزی ندارماااا فقط میگم تو هم عکسی چیزی دادی؟

آره من خودم اصلاً وقیحم 

یعنی سوالت انقدر چرته که ارزش جواب چرت‌تر از این نداشت

ببین یه سری از این کاربرای توی سایت هستند از عکس‌های اسکرین شات می‌گیرن براش می‌فرستن توی همین تاپیک ...

اره میگن پیجش باز نمکنه برای کسی مگر اینکه عکس کاربرای دیگه نی نی سایت بفرسته ۴۷۵ نفرم فالو داره یعنی اونا همه براش عکس فرستادن اصلا موندم یعنی که چی دنباله چیه میگن دنبال اخاذیه ولی خب من برام مهم نیست به درک مریضه یارو 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
نمیشه یه نگاهی بندازی خیلی برام مهمه خواهش میکنم عکسمو یکی دو ماه پیش گذاشتم

گلم من تا یک سال قبل و دیدم نبودی خدا را شکر

آره من خودم اصلاً وقیحم یعنی سوالت انقدر چرته که ارزش جواب چرت‌تر از این نداشت

خب فقط پرسیدم

اخه میگن فق به اونایی احازه میدن که عکس بدن

پس تو عم عکس دادی؟ 

کاربری دست دو نفره / جواب کاربر های عقده ای و بی شخصیت داده نمیشود. هرچی دلمون خاس میگیم و میزنیم به شما دوست عزیز هم هیچ ربطی ندارع اوکی؟ نپیچ که بد میپیچیم بت 🤙🤝

اره میگن پیجش باز نمکنه برای کسی مگر اینکه عکس کاربرای دیگه نی نی سایت بفرسته ۴۷۵ نفرم فالو داره یعن ...

نه

پیج قبلاً باز بود

سه سال پیش پیج باز بود دو تا پیجم داشت یه دونه داشت دو سه هزار تا فالوور یه دونه هم داشت ۵ ۶ تا دونه فالوور بودن اون موقع شروع کرده بود تو این پیج دومی عکس می‌ذاشت پیج اولیه‌ای که ۲۰۰۰ تا اینا فالوور داشت قفل بود من درخواست دادم اونو قبول نکرد اینو فالو کردمش همه کسایی که تو پیجش هستند مال سه چهار سال پیشن پیج قبلاً باز بود راحت عکس‌ها رو می‌ذاشت می‌تونستی بری ببینی بعد اون موقع‌ها یه وقتایی استوری می‌ذاشت خودش مغازه چینی و بلور فروشی داره ولی یادم نمیاد تو کدوم شهر بود قزوین بود زنجان بود یه همچین جایی بود مغازه لوازم خونگی داشتش بلور و اینا 

ببین عکساتو که تازه گذاشته اون عکسی رو ازت گذاشته که شلوار لی پوشیدی یه کمربند سفید بستی موهات چتریه ...

درسته همونه من اون عکسو تقریبا یکسال پیش گذاشتم تو نی نی سایت 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
خب فقط پرسیدماخه میگن فق به اونایی احازه میدن که عکس بدنپس تو عم عکس دادی؟

برو بابا خدا شفات بده

ببین عکساتو که تازه گذاشته اون عکسی رو ازت گذاشته که شلوار لی پوشیدی یه کمربند سفید بستی موهات چتریه ...

برای من دیگه مهم نیست انقدر حرصم خوردم بعدش گفتم خوب ک چی عکسم لختی که نیست بدرک