2777
2789
نزدیک صد نفر پیدا کن پیجشو گزارش کنن پاک میشه پیجش

یه بار این کارو کردیم پیجش پرید بلافاصله دوباره پیج زد 

یه بارم بالای ۳۰۰ نفر شدیم و گزارش زدیم ولی پیجش اصلاً تکون نخورد 

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

باشهتا جاییم که شنیدم وقیح تا عکس کاربرا رو بهش ندی ریکوئستت رو قبول نمیکنهمشخصه چه ذات کثیفی داری

بعد هم می‌خواستی عکستو نذاری حالا که گذاشتی هر اتفاقی هم بیفته نوش جونت 

تبر که نذاشته بودم پشت گردنت عکس بزاری یا ارث باباتو که از من توقع نداری بخوای به من بگی من ۳۰۰ تا عکسو بشینم نگاه کنم ببینم تو هستی یا نه 

چرا فکر کردی برای من انقدر آدم مهمی هستی به خاطرت بشینم ۳۰۰ تا عکسو ببینم 

دیگه هم جوابتو نمیدم خیلی خواستی حرف بزنی امضامو بخون

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد هم می‌خواستی عکستو نذاری حالا که گذاشتی هر اتفاقی هم بیفته نوش جونت تبر که نذاشته بودم پشت گردنت ...

بحث انسانیت بود

من همون اول بهت گفتم و خواهش کردم ازت دیشب ۳ ساعت در به در دنبال کاربریت گشتم. من نشخوار فکری دارم از دیشب زندگیم مختل شده سر همین جریان. گفتم در حقم لطف کنی ن اینکه بیایی وقیحانه رفتار کنی بگی مگه برام مهمی و.... 

یه تعلیقی سیاسی🤕

آره همین بوده همیشه

میبینم الان 

فقط یه ۵ دقیقه ۱۰ دقیقه‌ای طول می‌کشه

وای بدبختی میدونید چیه که این عکس عکس من نیست عکس یکی از بستگانمه. با پیج اینستامم نمیتونم پیام بدم بهش میفهمه کی هستم پیجمم لو میره 

هر وقت نبودی همه چی قشنگ شد!                        ‌‌همون ستونم. کاربریمو اصلیمو برگردوندم.
@نازجولیم @77namnamak امروز عکس این کاربرها رو گذاشته بود

کی عکسمو گذاشته بود 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
کی عکسمو گذاشته بود

اصلا باورم نمیشه من عکسم خیلی بدجوره منو تگ کردی عزیزم لطفا جواب بده من بدبخت میشم اگه عکسم جایی باشه 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
نبودی

توروخدا پیاممو دیدی سریع جواب بده من شوهرم به اندازه کافی دیونه هست اگه این عکس ببینه بدبخت میشم خواهش میکنم کمکم کن درخواست دوستی دادم قبول کن حداقل اگه میتونی مشخصات عکسمو بگو بدونم کدوم عکسمو گذاشته 😭

@نازجولیم @77namnamak امروز عکس این کاربرها رو گذاشته بود

وای من دارم غش میکنم از استرس 😔تو عمرم یکبار عکسمو یکجا گذاشتم همونم پخش شد

دارم میبینم دونه دونه تگ میکنم دیگه ولی خیلی زیاده نمیشه اصلاً

عزیزم میشه برا منم چک کنی لطفا

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید