2777
2789
مال منو تازه گذاشته؟؟ چون اون عکسه ک‌میگی و من تو سایت نزاشتم ی گروه نینی سایتی بود اونجا گذاشته بود ...

آخه من نمی‌دونم این نی‌نی سایت تلگرام آیدی دادن و گروه تشکیل دادن آخه چیه طرف میاد میگه بیاید با هم تو تلگرام گروه تشکیل بدیم لاغر بشیم بیاید تو تلگرام گروه تشکیل بدیم غیبت مادر شوهر کنیم بیاید تو تلگرام گروه تشکیل بدیم دوست بشیم بعد جالبه هیچ کدومتونم همدیگرو نمی‌شناسید اعتماد می‌کنید عکس می‌ذارید همه حرفاتونو درد و دلاتونو می‌گید اصلا نمی‌دونم واقعاً چرا

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

آخه من نمی‌دونم این نی‌نی سایت تلگرام آیدی دادن و گروه تشکیل دادن آخه چیه طرف میاد میگه بیاید با هم ...

اره من دوهفته کلا تو گروه بودم 

شوهرم گف بیا بیرون شانس آوردم پس

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره من دوهفته کلا تو گروه بودم شوهرم گف بیا بیرون شانس آوردم پس

متاسفانه یکی از عکس‌هایی که ازت گذاشته خوب پاهات بازه عکس خوبی نیست البته خب اگه برات مهم نیستش و اینا اون بحثش جدائه ولی کلاً اگر نگرانی که یه نفر عکستو ببینه به نظر من بهتره پیگیری کنی

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

متاسفانه یکی از عکس‌هایی که ازت گذاشته خوب پاهات بازه عکس خوبی نیست البته خب اگه برات مهم نیستش و ای ...

ن مشکلی نیس اون پیجم بازه 

ولی اون و تو پیجم نزاشتم 

معمولا عکسام با شوهرمه 

ولی باز پیگیری می‌کنم مسئولین نینی سایت ک به هیچ جاشون نیست😕🙄

ن مشکلی نیس اون پیجم بازه ولی اون و تو پیجم نزاشتم معمولا عکسام با شوهرمه ولی باز پیگیری می‌کنم مسئو ...

ببین به فتا شکایت بکنی در عرض دو سه روز پیداش می‌کنند

ینی تا الان کسی نکرده؟

نه دیگه 

حتی من یکی دو نفرو بهشون گفتم که عکس ازتون گذاشته لطفاً برید شکایت کنید با اینکه خیلی هم استرس و اضطراب داشتن ولی گفتن نه به خاطر همینه که این آدم هفت هشت ساله داره این کارشو ادامه میده دیگه اگه یک نفر رفته بود ازش شکایت کرده بود الان دیگه به این وضعیت دچار نبودن بقیه 

و من دو سه دفعه استوری‌های این آقا رو دیدم یادم نمیاد مال کدوم شهره ولی یه مغازه لوازم خونگی چینی و بلور و اینجور چیزا داره

@زندگی644 @limoo5040

چیشده عکسم پخش شدههه؟؟؟ 

چند وقتیه که حتی وقتی می خوام کارهای عادیم رو انجام بدم به این فکر میکنم که همزمان اون سر دنیا چند نفر دارن شهید میشن ؟؟؟؟ چند نفر عزیزشونو از دست دادن؟؟؟  چند نفر برای آخرین بار همو دیدن؟؟؟ چند تا بچه حسرت یک روز بدون جنگ رو میخورن؟؟ و تموم این روزا فکر میکنم، چطور فردا جواب امام حسین رو بدم... چطور بگم منی که مجلس امام حسین می رفتم این حجم از ظلم و ستم و جنایت رو دیدم و کاری نکردم... مایی که همیشه میگفتیم اگر در کربلا بودیم امام حسین رو تنها نمیزاشتیم....                                      امروز...         صدها کربلا جلوی چشمانمون است        خدایااااا ظلم از این بیشتر؟؟؟                                      به کدامین گناه؟                                                 🖤   اللهم عجل لولیک الفرج 🖤                                 
واقعا چه نظری میدی تو رو خدا یه ذره فکر کنید من چطور می‌تونم ۲۰۰ تا آدمو برم پیدا کنم دونه دونه زیر ...

باشه

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

چیشده عکسم پخش شدههه؟؟؟

آره تو پیج وقیح گذاشته اینستاگرام 

درخواستمو قبول میکنید راجب وقیح یه خواهش دارم ازتون لطفا

اینجا بپرسید جواب میدم