نظرتون در مورد حرف واله داوود نژاد و رفتار السا چی بود؟ یه عده معتقدن واله واقعا هدفش این بود به داورها بفهمونه السا غذارو خودش نپخته و السا هم متوجه شده و باتندی جوابش و داده. از طرفی یه عده میگن السا کلا بی ادبه، اون از شب اول که غذای متین و نخورد و ادا درآورد و اینم از شب میزبانیش که احترام میهمانش و نگه نداشت. نظر شما چیه؟
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
از ادمایی که نه حرمت بزرگتر و دارن نه حرمت دوست نه میزبانی نه میهمانی متنفرمآدمای خود شاخ پندار دوزا ...
منم از السا خیلی بدم اومد بابت کارایی که تو این چندقسمت کرد. نمیدونم دقت کردی یا نه، تو قسمت دوم خونه ی صحراهم با واله بحثش شد. دقیق یادم نیست سر چی؟ ولی مقصر السا بود. اصلا درمقابل واله یه گاردی داره انگار. نمیدونم حسادته یا چیه