2777
2789
عنوان

شام ایرانی و رفتار السا فیروز آذر

| مشاهده متن کامل بحث + 3904 بازدید | 93 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فکر نمیکنم که ارزش داشته یه شخصیت هنری بخاطر بازدید خودش رو منفور کنه .....در کل واله شخصیت خیلییییی ...

میدونی تو این بنامه ها مخاطب میاد برا دیدن خود واقع بازیگر
ولی سناریویی هم نباشه کسل کننده اس

شب اول برنامه کمند جالب بود فقط

من اتفاقا خونه کمندم دوست نداشتم. خونه حدیث یه کم فان بود، قشنگتر بود بنظرم. 

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

میدونی تو این بنامه ها مخاطب میاد برا دیدن خود واقع بازیگرولی سناریویی هم نباشه کسل کننده اس

دقیقا

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

واله یکم ناراحت شد ولی بنظرم بی منظور بود دراخرم بهاره رهنما کف حضور معنوی مامانش بوده مشخصه بیشتر م ...

حرف واله شاید بی منظور بود ولی السا خیلی بد توپید بهش و حالش و گرفت. واله هم تقریبا دیگه تا آخر برنامه فقط سکوت کرد. حالش گرفته شد کلا

اونم اره خوب بود . خونه سپند و مونام چون تازه ازواج کرده بودن برام جذابیت داشت

اون دوتام خیلی زوج مهربون و خوش ذاتی هستن

حرف واله شاید بی منظور بود ولی السا خیلی بد توپید بهش و حالش و گرفت. واله هم تقریبا دیگه تا آخر برنا ...

از ادمایی که نه حرمت بزرگتر و دارن نه حرمت دوست نه میزبانی نه میهمانی متنفرم

آدمای خود شاخ پندار دوزاری

اصلا به واله نمیاد که ی همچین شخصیتی داشته باشه که بخواد نظر داورا رو عوض کنه 

داشت تعریف میکرد دیدی معلومه عقده ای طوره

از ادمایی که نه حرمت بزرگتر و دارن نه حرمت دوست نه میزبانی نه میهمانی متنفرمآدمای خود شاخ پندار دوزا ...

منم از السا خیلی بدم اومد بابت کارایی که تو این چندقسمت کرد. نمیدونم دقت کردی یا نه، تو قسمت دوم خونه ی صحراهم با واله بحثش شد. دقیق یادم نیست سر چی؟ ولی مقصر السا بود. اصلا درمقابل واله یه گاردی داره انگار. نمیدونم حسادته یا چیه