2777
2789
عنوان

کنکور فرهنگیان ثبت نام نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 155 پست
منم سال دهم یازدهم کتاب دکتر اناری رو میخوندم خیلی خوب بود ، اره همینا خیلی کمکت می‌کنه . همش به اند ...

اره تست هارو هم نگا میکنم هرچقد بیشتر نگا میکنم بیشتر نمیفهمم🤣🤣

اونم بخاطر لغات زیاد و سختشه 

معنی نمیتونم بکنم جواب هارو قاطی میکنم 

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

روزی چن ساعت میخوندی زبان بیشتر چیا میخوندی

زبان گفتم اصلا نخوندم فقط سال دهم یازدهم میخوندم تستی و تشریحی هم سال دوازدهم خوندم و کتابهای انگلیسی میخوندم ( کلا ربطی به کنکور نداشت برای خودم میخوندم ) 

اما سال دهم یازدهم ، کلا درس به درس میخوندم میرفتم درسنامه میخوندم و تست هاش رو حل میکردم . نیمدونم روش خوبیه یا نه

منم هنوز ثبت نام نکردم منتظرم تمدید کنن ثبت نام کنم

تمدید میکنن؟؟

ان‌شالله تمدید کنن قبول شیم از کنکور 🥲

رشته ات چیه

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

زیر۱۰۰۰ 

فوقششش دیگه خیلی ظرفیت داشته باشن ۲۰۰۰ که اونم بعیده

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

زبان گفتم اصلا نخوندم فقط سال دهم یازدهم میخوندم تستی و تشریحی هم سال دوازدهم خوندم و کتابهای انگلیس ...

راستش من کتاب های دهم یازدهم فکرنکنم مشکلی داشته باشم فوقش لغات جدید رو بخوام مرور کنم

دوازدهم هم ک اساسش فقط لغات هست زمان و ساختار زمانی رو همشو از قبل خوندم تو آموزشگاه 

سریال کارتونی هم میبینم گاهی وقتا لغات جدید میخونم ولی تازگیا خیلی سست شدم انقد انرژی منفی میدادن بهم

اره تست هارو هم نگا میکنم هرچقد بیشتر نگا میکنم بیشتر نمیفهمم🤣🤣اونم بخاطر لغات زیاد و سختشه معنی ن ...

قطعا ههمینطوریه ( شما فکر کنم تستی نخونده بودید زبان رو نه ؟ چون از کنکور حذف شده بود ) .

اولا که تستی میزنی کلییی غلط داری کم کم میفهمی درس رو و میتونی جواب بدی مطمین باش ، خیلی کمکت می‌کنه اصلا ناامید نشیا☺️😍💕

تاییده تحصیلی رو انجام دادید؟؟

اره

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

سلامفرهنگیان رتبه نیس.ترازهباید تراز بالای۸هزار باشه

اها پس سراسری رتبه س؟

زیر۱۰۰۰ فوقششش دیگه خیلی ظرفیت داشته باشن ۲۰۰۰ که اونم بعیده

سراسری منظورته؟