2777
2789
عنوان

کنکور فرهنگیان ثبت نام نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 160 پست
سوالات کنکور زبان همون سوالات کنکور فرهنگیان هست فرقش اینجاست که تو اگه فرهنگیان شرکت کرده باشی در ک ...

پس اینطوریه ک خود کنکور زبان هم از فرهنگیان هست منتها برا فرهنگیان اختصاصیه؟

و اینکه فقط امتحان زبان دادی برا فرهنگیان یا دروس دیگه هم تاثیر داشتن

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

برای منم دعا کن آرزومه رشته مورد علاقم رو درس بخونم 

منم کلاس میرم اگه از سراسری قبول شدم هیچ نشدم هم برا فرهنگیان ثبت نام میکنم هم سراسری دوباره..

و یه سوال کنکور فرهنگیان زودتر از سراسریه؟

و این ک رتبه پایین تر و تراز بالاتر درسته دیگ؟

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای منم دعا کن آرزومه رشته مورد علاقم رو درس بخونم 

منم کلاس میرم اگه از سراسری قبول شدم هیچ نشدم هم برا فرهنگیان ثبت نام میکنم هم سراسری دوباره..

و یه سوال کنکور فرهنگیان زودتر از سراسریه؟

و این ک رتبه پایین تر و تراز بالاتر درسته دیگ؟

راستش فکرکنم فرصت داده بودن تا ۴ دی ..ب من هیچکس نگفت ک اینطوری نیست میگفتن فرهنگیان اصلا قبول شدنش ...

احتمالا بازم فرصت بدن اما هزینش بیشتر میکنن برای شرکت . اما هدف های دیگه حتما بگذار که ی وقت اگه نشد هدف دیگه داشته باشی ، نه اصلا اینطوری نیست بخونی راحته . 

منم همینطور بود سطح زبانم اما  واقعا راحت میشد سوالات راحت پیدا کرد در حد ۳۰ درصد که بازم تراز خوبی میداد 

فرق امتحانشون ؟ 

سراسری + دفترچه اختصاصی فرهنگیان میشه آزمون فرهنگیان که بهت تراز جدا میده 

حدود ۵۰-۶۰ درصد سوالاتش  راحت بود هوشش اگه تمرین کرده بودی راحت جواب می‌دادی . 

تو نت سرچ کن سوالات هوش و استعداد و تعلیم تربیت فرهنگیان پارسال کنکور سراسری دفترچه زبان . 

سوالات زبانش هم که برای همون دفترچه اختصاصی زبان پارسال هستش

احتمالا بازم فرصت بدن اما هزینش بیشتر میکنن برای شرکت . اما هدف های دیگه حتما بگذار که ی وقت اگه نشد ...

مرسییی

وای دعا کن باز فرصت بدن🥲🥲🥲🥲

میخاستم برا اردیبهشت خوب بخونم راحت قبول شم پشت کنکور نمونم بلاتکلیف نشم

اگه هم فرصتی چیزی ندادن اگه سراسری قبول شم شانس آوردم 

سراسری قبول شدن سخته ینی؟

من استرس گرفتم

پس اینطوریه ک خود کنکور زبان هم از فرهنگیان هست منتها برا فرهنگیان اختصاصیه؟و اینکه فقط امتحان زبان ...

نگاه سوالات زبانشون یکیه اما فرهنگیان ی دفترچه جدا هم داره که سوالات هوش و استعداد و تعلیم تربیت داره که باید جواب بدی . 

پارسال که فقط دوازدهم بود ( عربی و زبان و دینی ۱۹ و فارسی ۱۶.۷۵ و سلامت بهداشت ۱۵.۲۵ تراز ۸۰۳۲ داد ) فقط اینا تأثیر داشت 

برای منم دعا کن آرزومه رشته مورد علاقم رو درس بخونم منم کلاس میرم اگه از سراسری قبول شدم هیچ نشدم هم ...

ان شا الله قبول بشی قشنگم 🥺💖 ( استرس نداشته باش هرچی خیره پیش میاد خدا خودش بهتر می‌دونه گلی ) 

کنکور سراسری هم اردیبهشت هست هم تیر اما فرهنگیان فقط اردیبهشت هست . دوتاش همزمانه . 

اره رتبه پایینتر و تراز بالاتر 

مرسیییوای دعا کن باز فرصت بدن🥲🥲🥲🥲میخاستم برا اردیبهشت خوب بخونم راحت قبول شم پشت کنکور نمونم بلا ...

ان شا الله قشنگم 🥺💖

بخون الان فرصت داری ، الکی امیدتو از دست ندیااااا ، نزدیک کنکور که بشه میگی ی روزم ی روز بود ، بخون که سال بعد این موقع آزاد باشی 

نه سراسری هم اگه بخونی سخت نیست ، من دوستم امسال پزشکی قبول شد ، بعد تا بهمن ماه بهم می‌گفت فیزیک کجا رسیدی میگفتم فلان فصل می‌گفت خوش به حالت من هنوز فصل یکم بعدش بهش گفتم همه تست ها رو نیاز نیست بزنیاااا چند تا در میون بزن ، گفت راست میگیا 😂💖

البته اون ی سال پشت کنکور بود و فقط براش مرور بود بیشتر ولی بازم مرورش مهمتره 

ان شا الله قبول بشی قشنگم 🥺💖 ( استرس نداشته باش هرچی خیره پیش میاد خدا خودش بهتر می‌دونه گلی ) کنک ...

همزمان ینی تو یه روز؟

ان‌شالله ❤️

ان شا الله قشنگم 🥺💖بخون الان فرصت داری ، الکی امیدتو از دست ندیااااا ، نزدیک کنکور که بشه میگی ی ر ...

باشه فداتشم سعی میکنم خسته نشم 

خیلی مطالب داره اصلا آدم گیج میمونه از کجا بخونه 

من کتاب شهاب اناری اختصاصی کنکور خریدم دوتا هست

گفتن اینارو خط ب خط بخونم و یدونه هم ۵۰۴ رتبه خوبی میارم 

ولی لامصب خیلیه🤣

نمیدونم لغت مهم تره یا قواعد یا ساختار زمانی

باشه فداتشم سعی میکنم خسته نشم خیلی مطالب داره اصلا آدم گیج میمونه از کجا بخونه من کتاب شهاب اناری ا ...

منم سال دهم یازدهم کتاب دکتر اناری رو میخوندم خیلی خوب بود ، اره همینا خیلی کمکت می‌کنه . 

همش به اندازه تعادل بگذار تو برنامت اما میتونی تست های کنکور چند سال اخیر حل کنی ببینی کدوم قسمتش بهتری و برعکس که بتونی برنامه بهتری بنویسی  👌🏻