2777
2789
عنوان

کنکور فرهنگیان ثبت نام نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 160 پست
سراسری منظورته؟

کنکور فرهنگیان انسانی 

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم اگه فقط دعوت بشی ب مصاحبه

نه نهاییا ملاکن نه چیزی.پارتی داشته باشی حلع

من همکلاسیم نه بیان خوبی داشت،نه حجاب،نه اخلاقی تو مدرسه خوب بود و اسمش بد در رفته بود پیش همه...حالا نیاز نیس اینجا بگم و هیچی

معدلشم ۱۴بود

پارتی داشت و قبول شد.حتی کد ۶داشت.بااین حال بازم قبول شد.کد ۶ک اصلا بر نمیدارن ببین چقد پول داده یا خدا میدونه چی خلاصه کردن دیگه...

(خودش میگف)

قطعا ههمینطوریه ( شما فکر کنم تستی نخونده بودید زبان رو نه ؟ چون از کنکور حذف شده بود ) .اولا که تست ...

راستش من تو عمرم اصلا تست نزدم اولین باره.

تستی ن اکثرا تشریحی یا مدل دیگ جواب میدادیم

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

راستش من کتاب های دهم یازدهم فکرنکنم مشکلی داشته باشم فوقش لغات جدید رو بخوام مرور کنمدوازدهم هم ک ا ...

خب خیلی خوبه که الان خیلی از بقیه جلو تری همینجوری با قدرت ادامه بده انرژی منفی برای چی اخه چرا وقتی داری تلاش میکنی نرسی بهش قشنگم توی نت تخمین رتبه و ... می‌زدی یا از مشاوری کسی توی نت می‌پرسیدی تا راهنماییت کنند.💕 

منی که هنوز کنکور نتونستم ثبت نام نکردم هم باید انجام بدم؟بعد چه مدارکی برا ثبت نام می خواد؟؟؟؟

نمیدونم

یعنی نمیخوای کنکور بدی؟ 

باید همه تایید کنن اگه پشت کنکوری 

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

منی که هنوز کنکور نتونستم ثبت نام نکردم هم باید انجام بدم؟بعد چه مدارکی برا ثبت نام می خواد؟؟؟؟

میشه بگی ب چ دردی میخوره؟

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

نمیدونمیعنی نمیخوای کنکور بدی؟ باید همه تایید کنن اگه پشت کنکوری

چرا می خوام بدم

منتظرم تمدید کنن ثبت نام کنم

کافی نت پرسیدم

گفت باید تاییده تحصیلی انجام بدی

تو انجام دادی چیا مدرک می خواس؟

راستش من تو عمرم اصلا تست نزدم اولین باره.تستی ن اکثرا تشریحی یا مدل دیگ جواب میدادیم

خب برای همینه . وقتی برای اولین بار است میزنی از ۱۰ تا طبیعیه که ۷-۸ غلط داشته باشی اما مهم اینه تا دو ماه بعدش برعکس بشه از ۱۰ تا ۷-۸ تاش درست باشه .پس درست داری میری 

خب خیلی خوبه که الان خیلی از بقیه جلو تری همینجوری با قدرت ادامه بده انرژی منفی برای چی اخه چرا وقتی ...

اره بایدهمینکارو کنم تو اینترنت هرچی رتبه و تخمین اینا میزدم بیشتر گیج میشدم😂😭

عزیزم اگه فقط دعوت بشی ب مصاحبهنه نهاییا ملاکن نه چیزی.پارتی داشته باشی حلعمن همکلاسیم نه بیان خوبی ...

کدوم‌شهر؟

وای‌باورم‌نمیشههه