2777
2789
عنوان

مزخرف ترین امتحان 😞

135 بازدید | 18 پست

فردا امتحان انسان و محیط دارم معلم هم از اول سال هیچی بهمون درس نداد هیچی هم بلد نیستیم

میگن امتحان منطقه ای هم هست

یه پیشنهادی چیزی دارین بتونم حداقل تمومش کنم 🚶🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حل کردم نمونه سوال درآوردم ولی منطقه ای که میگیرن لامصب خیلی ناجوره

وای منم فردا انسان محیط دارمم

خوندم یبار اما باید مرور کنم

مخواستم بخوابم چهار پاشم الان میبینم تا الان بیدار بودم😭

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))
شرایطش برای همه یکیه دیگهسوالات منطقه ای داره گوگل؟

نه نداشت

خیلی نمونه سوال درآوردم ولی همشون مسخره بود 

آره شرایط یکیه ولی حداقل مدارس دیگه درس گرفتن این کتابو

وای منم فردا انسان محیط دارممخوندم یبار اما باید مرور کنممخواستم بخوابم چهار پاشم الان میبینم تا الا ...

من اصلاااا خوابم نمیبره لامصب از استرس 

این چه کتاب مزخرفیه دیگه من نمیدونم 

من اصلاااا خوابم نمیبره لامصب از استرس این چه کتاب مزخرفیه دیگه من نمیدونم

چن درسه؟

من میخوام ی کم دیگه شرو کنم مرورش کنم

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))
چهار درس

وای منم

برم شرو کنم واس مرور از ۴:۳۰ یا ۴ دیگه

ساعت چند امتحان داری ؟

۹

توچی